Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Щоб швидко схуднути — пийте каву з… маслом

У світі стає популярним новий, а насправді забутий старий метод вживання кави. Додаючи до кави вершкове масло, ви почнете худнути та зможете покращити своє здоров’я

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Ця практика існує вже сотні років. Додавати верш­кове масло до кави перши­ми почали в Ефіопії, Тибеті, Сінгапурі. Такий напій дає багато енергії. Кофеїн та жири з вершкового масла не дають організму «стри­бати» від втоми до бадьо­рості. Напій також зменшує відчуття голоду, забезпечує ситість і дає людині мож­ливість відмовитися від пе­рекусів, що позитивно по­значиться на тих, хто хоче схуднути. Також містить ко­рисні для здоров’я вітаміни А, Е і К2.

Як приготувати каву з маслом? Візьміть одну сто­лову ложку несоленого та якісного вершкового мас­ла й додайте до горнятка з чорною фільтр-кавою.

Можете зробити пін­ку. Візьміть капучинатор та збийте напій. Молока мож­на не додавати, адже роз­топлене масло також дасть цікаву текстуру та пінку.

Перед вживанням тако­го напою людям з різни­ми захворюваннями вар­то порадитися з лікарем. Зважаючи на індивідуаль­ні особливості, не ризикуй­те, якщо не п'єте кави че­рез проблеми зі здоров’ям.