Передплата 2024 ВЗ

Відкрите звернення ПАТ «ВіЕс Банк» до Віталія Афанасійовича Ломаковича – кінцевого бенефіціарного власника приватного підприємства «Шива»

  • 17.11.2016, 09:00
  • 3 327

Шановний Віталію Афанасійовичу!

Доводимо до Вашого відома:

1) У разі погашення грошовими коштами заборгованості за кредитом приватного підприємства «Шива», який не сплачується, починаючи з березня 2015 року, в сумі основного боргу за тілом кредиту, що становить 1 млн. 900 тис. доларів США, банк невідкладно звільнить будівлю фізкультурно-оздоровчого комплексу з вбудованим підприємством торгівлі на вул. Зубрівській, 38 (м. Львів), з-під обтяження іпотекою, визнає борг погашеним та припинить існуючі з цього приводу судові спори. В такому випадку банк готовий зробити публічну заяву в засобах масової інформації для доведення її до відома широких кіл громадськості;

2) Банк не має наміру набути у власність будівлю фізкультурно-оздоровчого комплексу з вбудованим підприємством торгівлі на вул. Зубрівській, 38 (м. Львів), а ініційовані банком судові спори з приводу врегулювання заборгованості приватного підприємства «Шива» за кредитом спрямовані виключно на недопущення безконтрольного продажу предмета іпотеки, що спричинило б банку збитки;

3) Поширювана окремими особами інформація про небажання банку отримати погашення заборгованості приватного підприємства «Шива» за кредитом грошовими коштами та про наявність у банку та/або його керівників наміру «нажитися» на перепродажу будівлі фізкультурно-оздоровчого комплексу з вбудованим підприємством торгівлі на вул. Зубрівській, 38 (м. Львів), є надуманою та не відповідає справжнім цілям і намірам банку.

Правління ПАТ «ВіЕс Банк».

Довідкова інформація

Фізкультурно-оздоровчий комплекс з вбудованим підприємством торгівлі на вул. Зубрівській, 38 (м. Львів), будівля якого перебуває в іпотеці банку в забезпечення кредиту приватного підприємства «Шива», на сьогодні успішно працює. В зазначеній будівлі здійснюють свою діяльність орендарі під торговими марками «Спортлайф», «Фуршет» та багато дрібних компаній. Приватне підприємство «Шива» не сплачує банку кредит з березня 2015 року до сьогодні, хоча протягом зазначеного часу підприємство отримує доходи від здачі будівлі в оренду. З грудня 2015 року приватне підприємство «Шива» перебуває в процесі банкрутства, далі не сплачує банку кредит, а основними його кредиторами, крім банку, є інші підприємства, кінцевим бенефіціарним власником яких є Віталій Афанасійович Ломакович.

Схожі новини