Без шкоди для фігури: як приготувати дієтичний пиріг з яблуками
Дієтичний пиріг з яблуками - це звичайна шарлотка, тісто для якої готують на кефірі
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/446084/23456789654.jpg)
Інгредієнти:
- вершкове масло — 2 ст. л.;
- яблука — 3 шт. (середнього розміру);
- сіль — 1 щіпка;
- кефір — 1 склянка;
- яйце — 2 шт.;
- борошно — 300 г;
- ванілін — 1 р.
Спосіб приготування:
- Вершкове масло розтопити, збити разом з яйцями.
- Тоді влити кефір, додати ванілін.
- Борошно просіяти з розпушувачем, поступово засипати до решти інгредієнтів, перемішати.
- Половину тіста вилити в присипану борошном форму для запікання.
- Далі викласти шар порізаних яблук.
- Зверху вилити залишки тіста, випікати у розігрітій духовці 35−40 хвилин.
Читайте також: Капустяний пиріг на кефірі