Передплата 2024 «Добра кухня»

Неформальна коаліція представників влади та «колишніх» ОПЗЖ готує в парламенті шабаш

Без голосів від колишніх ОПЗЖ, «Слуги Народу» не змогли б проштовхнути у першому читанні три скандальні законопроєкти

Неформальна коаліція представників влади та «колишніх» ОПЗЖ готує в парламенті шабаш.

Хто ще дивувався чому депутатів від ОПЗЖ (які «готували ґрунт» для московської агресії) не позбавляють у законний спосіб статусу народного обранця – вчора могли отримати відповідь під час засідання Верховної Ради України.

Не дивно, чому влада усіляко відмовляється транслювати його у записі на каналі «РАДА». Без голосів від колишніх ОПЗЖ, «Слуги Народу» не змогли б проштовхнути у першому читанні три скандальні законопроєкти: про акциз, про дорожній фонд, про ДБР і неоднозначний законопроєкт про медіа, проти якого вже публічно виступила спілка журналістів.

Цими законопроєктами влада захотіла знищити здобутки українізації інформпростору та з іншого боку повернути корупцію «великого крадівництва» у країну, яка воює. 

Як можна інакше оцінювати пропозицію в законопроєкті про медіа зменшити квоти української музики та фактичний перегляд заборони московським артистам бути присутніми в українському житті? І як можна було додуматися пропонувати збільшити вартість акцизу на пальне (що зрозуміло, спричинить ще більший ріст цін на продукти харчування і не тільки), щоб кошти з кишені кожного українця спрямувати не на армію і оборону (як це було з березня і до сьогодні), а на «велике крадівництво» (як це було у 20-21 роках) і знову повернути конверти за покірне голосування у стіни українського парламенту.

Цього не можна допустити, тому суспільство має об’єднатися і зробити все, щоб ці законопроєкти були відхилені під час другого читання і ніколи не стали законами. Потрібно звернутися до кожного депутата, зокрема мажоритарника, що це їхня особиста відповідальність за Україну та українців, за армію та перемогу!

Джерело

Схожі новини