Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Завдяки українським воїнам російські окупанти отримали «парад» на Хрещатику

Я особисто бачив парадну форму російських військових у знищеній бронетехніці на околицях Києва. росіяни планували захопити українську столицю за 3 дні, а кремль мріяв влаштувати «парад перемоги»

Через 6 місяців повномасштабного вторгнення росії завдяки мужності та героїзму наших захисників і захисниць, стійкості усього українського народу росіяни отримали омріяний «парад». Але, як то кажуть, є нюанс.

На Хрещатику виставлено близько 80 одиниць знищеної російської техніки, яку доставлено з різних регіонів України, де ворог намагався і досі ще намагається здійснити свої злочинні наміри.

Лінійка російських танків – Т90, Т80, Т72 різних модифікацій, САУ, реактивна артилерія, бронетехніка. російські «аналоговнєт» ЗРГК «Панцир-С1», ВОС «Солнцепьок», САУ «Хоста» та багато іншого.

Мета цієї виставки – наочно продемонструвати, яку лавину заліза, що несе смерть, зупинили українці. Нагадати усім, що війна триває. Що наші воїни потребують підтримки.

Ми повинні тримати єдність і бути готовими бити ворога. Сили оборони України вже довели, що вміють це робити блискуче. Майже 45 тис. російських окупантів тепер будуть ходити на парад тільки під співи кобзона.

За 6 місяців вже знищено понад 10 тисяч одиниць важкої російської техніки та озброєння, включно з флагманом чф рф крейсером «москва». Усі складові Сил оборони України – ЗСУ, ГУР МО, НГУ, СБУ, ДПСУ, Національна поліція та інші – є «постачальниками» експонатів на подібні виставки.

Експозицію організовано на виконання рішення Уряду, це спільна робота Міноборони, МВС, військово-цивільних адміністрацій.

Хочу підкреслили, що на Хрещатику представлено залишки ракет від комплексів С-300 та снарядів від РСЗО, з яких окупанти обстрілювали Харків. На жаль, такі залишки можна назбирати у багатьох українських містах. Від обстрілів регулярно потерпає Миколаїв, Нікополь, багато міст в Донецькій області, громади на Чернігівщині та Сумщині.

Ворог дуже підступний, тому закликаю усіх, хто захоче оглянути російську техніку, не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, бути обережним.

Цей «парад» свідчить, що українці вже зробили те, у що ніхто не вірив – зупинили колись «другу армію світу».

Попереду ще багато складних випробувань, важких боїв. На жаль, попереду втрати. Але з кожним днем все більше людей вірить, що перемога України неминуча.

Джерело

Схожі новини