Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Слухай, Глєбич — якщо ти уже отримав по блату українську біометрику, шат йор маус

Коли Невзорову вручили український паспорт, як палку ковбаси, я довго чекала, коли воно лусне гноєм. І чекати довелось недовго

У зозулястого півня Невзорова пригоріло через заклик Зеленського не пускати рузкіх в Європу. І тепер воно дозволяє собі вказувати, які промови наш президент має виголошувати до світу. Поради з барського плеча дає. Тебе хтось питав?

Слухай, Глєбич — якщо ти уже отримав по блату українську біометрику, шат йор маус. Твоєї думки стосовно нашої політики ніхто не питав — сиди і жуй кацу марсу в своїй Італії.

Пам’ятаю, як ти там розказував, що «измученные, отчаявшиеся, окровавленные люди Украины позволили ему занять среди них место». Я особисто не дозволяла тобі ставати громадянином України. Хто дозволив? Маленький малорос з поганим естетичним смаком Геращенко, який спокусив на таку ганебну ідею Зеленського? Тобі не соромно стати по блату громадянином України? На кістках загиблих героїв, на трупах маленьких дітей, вбитий твоїми рузкімі. На сльозах юних вдів, які недавно були нареченими. Ти просто пихате чмо і чорна пліснява.

Ти називаєш себе рузкім інтєлєктуалом? Знаєш, що би я зробила на пропозицію українського паспорта, якби була, прости Господи, росіянкою і тамтешньою інтєлєктуалкою? Я би сказала: «Дорогие украинцы! Спасибо за оказанную честь. Но я русская, гражданка россии. И всю свою дальнейшую жизнь посвячу искуплению нашей вины перед вами, а также возврату моей страны к демократии». Що ми побачили на прикладі Ху*бича? Особь мужского пола клопом побігла ссати кров нової жертви. Дуже мужній вчинок, просто вау!

Нащо паспортизували цю пародію на Лібераче з нафарбованими вилицями? Щоб проводила інформаційні операції? Я бачила одну — це поширення розірваного тільця Лізи із Вінниці. Потужна інформаційна некрофілія! Куди там Бернару Анрі Леві і Тімоті Снайдеру, які останні пів року круто працюють на український інтерес на авторитеті і реально крутому інтелекті. Без смакування трупів. На важливі світові цільові аудиторії, а не на рускоязичних подпіщєков із Бєларусі і Казахстану.

А ще знаєш, Глєбич, ти кізяк, а не інтєлєктуал. Варто глянути на твою доньку і внуків, замотаних в георгіївські стрічки з криками: ура! убілі всєх нацистов в Маріуполє. Я би заткнула пельку назавжди і пішла у двірники, якби у мене були такі діти. І тут не питання, був ти недільним татом чи ні — ти створив атмосферу, за якої бути в росії таким гнилим нутром нормально. З грошима, привілеями і статусом у москві — бути потворою, яка радіє геноциду в Маріуполі.

Ти дєд, зараз виписуєш до Зеленського про страшний путінський концлагерь і свободную рускую журналістіку? Ми бачили цю журналустіку. Служба безпеки реально в ах*ї від таких гостей — там серйозно задумались про нацбезпеку. А ще ваші журналістікі з дождєй в день виходу звіту АІ щедро шукали в Україні людей з ПТСР. Ну щоб потім видати на Захід, що ми хворі і дурні, бо «наша армія веде міські бої». З ким веде, то ж неважливо. Егеж?

До речі, як тобі смокталось путінський чупачупс 30 років. Солодко було, сито, і то нічо, що морда була в білих соплях. Головне, що гроші капали і попка була в теплі на Пєрвом каналє.

Ти зараз радиш Зеленському закрить рот, бо «тысячи блистательных специалистов науки, медицины, техники и IT…высчитывают свои маленькие евровые накопления, прикидывая, на сколько их хватит в новой для них реальности Запада». Потерплять! У них руки-ноги ракетою відірвало? Їх накрило бомбою в офісі/клініці/власному ліжку? У них загинули діти чи чоловік? Чим швидше закриють пельку і асимілюються в новій країні — тим легше буде усьому світу.

Я хочу сказати тобі, Глєбич, що ти рідкісне лайно. Калібрована мразота, яка все своє життя творила нинішню росію у нинішній її подобі. Воєнний злочинець Литви і гавно, яке побігло по трупах брати український паспорт. Чи варті поваги такі гомосапієнс? Ні. Зазвичай таке лайно підтверджує золоте правило орди — зрадив своїх, зрадить і нових. Тому фарбуй вилиці, малюй очі, і замилювати очі нікчемам.

І знай, ти ніколи не «займеш місце серед українців». Ти потвора, яка пішла по трупах. А ми це не прощаємо.

Ми самі розв'яжемо свої питання з владою, яке б вона ім‘я не носила. І якщо Зеленський робе зашквар, то давати йому поради чи засуджувати його, можемо ми. А ти росіянами іди займайся — раз так шкода убогих.

Джерело

Схожі новини