Передплата 2024 «Добрий господар»

Справжній план путіна

путінський друг, екс-канцлер Німеччини Герхард Шредер, найоплачуваніший голос москви, з'їздив на зустріч зі своїми кураторами, повернувся до Німеччини та озвучив бажання кремля

путін хоче переговорів. путін хоче фіксувати успіхи. І путін знову хоче федералізації України. Тепер за зразком Швейцарії та кантонів, які до неї входять. Так, саме такий приклад і наводить Шредер. Каже, що бачить шанс мирних переговорів і формат кантонів в Україні, як у Швейцарії. От не дарма людина провела відпустку у москві.

Ми вже це проходили. Навіть до війни це було неможливо. Тепер путін хоче розширити Мінські угоди, впхнувши туди ще й узбережжя Азовського моря.

І всі референдуми, всі чутки про те, що путін хоче швидко розширити російську імперію Бердянськом, щоб усі відчули її всеосяжну велич, якраз для прикриття. путін не хоче отримати всі санкції світу за Сєвєродонецьк. Він хоче зняти санкції. І все ще хоче усю Україну.

А розмови про відтворення СРСР, розмови про те, що зараз усі захоплені території будуть у темпі вальсу включені до складу росії — це все для прикриття. Прикриття чергового плану отримати всю Україну та керувати нами зсередини. А щоб цей план підтримували корисні ідіоти на Заході — малювати альтернативну реальність у вигляді потенційного ядерного удару, який, звичайно, неминуче буде завдано, якщо Україна забере назад Херсон.

Як і розмови про новий СРСР, який активно просувають анонімні телеграм-канали, і про який рясніють зливи нібито як незалежних російських журналістів. Випадкових зливів із кремля не буває. Вони хочуть налякати своїми псевдопланами. Тож можна навіть сказати, що п’яна маячня Медведєва — це не така й п’яна маячня, а прохання старших товаришів налякати Європу заради того, щоб Європа почала схиляти Україну до справжнього плану путіна. А Медведєв просто виконує роль клоуна.

Формула Шредера. Це можуть назвати так

Нічого історія не вчить любителя історії путіна. Якщо він не зміг упхнути федералізацію України до повномасштабної війни, то як же він збирається зробити це зараз? Краще б мовчав чи продовжував розповідати про свою денацимілітаризацію.

Що ж. Слово кантон тут підходить. Але в Україні не буде кантонів.

І цього хоче не Європа. Цього хоче путін. Який хоче позбутися санкцій. Хоче повернутися до статус-кво до 24 лютого, але водночас зберегти своє обличчя та показати силу російському народові. І це точно не сприйме Україна. І нам треба зробити все, щоби про такий план навіть не заїкалися в європейських столицях.

Джерело

Схожі новини