Передплата 2024 ВЗ

Путін знову усіх обдурив?

Ще не встигло висохнути чорнило над підписаною угодою щодо розблокування українських портів для вивозу пшениці й інших продовольчих товарів, як путін цинічно і зухвало обстріляв ракетами «Калібр» одеський порт і Одесу

Це ще одне підтвердження того, що путін - всесвітнє зло, з яким не можна вести будь-які переговори та укладати угоди.

путін чхати хотів і на Ердогана, і на генсека ООН, і на усі досягнуті домовленості.

путін отримав все, що хотів: зняття деяких санкцій, експорт російського збіжжя тощо, а Україна - в черговий раз підтвердження підлості путіна.

До речі, підписаний договір не передбачав ніяких безпекових гарантій для України, тільки - відповідні гарантії для путіна. Може, воно так і задумувалось, щоб зняти деякі санкції та придумали ці домовленості.

Чому Ердоган не забезпечив безпеку українських портів і торгових суден з продовольством? Важливо зрозуміти, чому МЗС України і Міноборони України не були серед перемовників?

Хто з української сторони був відповідальним за ці переговори та угоди, чому немає їх пояснень. Це ж вони підготували та підписали ці договори. МЗС відреагував і правильно оцінив те, що вчора відбулося у Стамбулі, а чому мовчать ті, хто це все вчинив?

Це якась гра в одні ворота - українські. Якби Ердоган вивів військово-морську ескадру на рейд Одеси та забезпечив супровід суден з зерном до Босфору і силами турецького ППО закрив небо над українськими портами - це і були б гарантії. Тільки в такому разі цей договір Україна могла б підписати, а так путін знову усіх обдурив?

Схожі новини