Передплата 2024 ВЗ

От кому вірити: Арестовичу чи Садовому?

Кому радите довіряти?

От кому вірити: Арестовичу, який каже, що дезінформацію про напад білорусі поширюють путін з лукашенком, чи Садовому, який проводить наради для захисту Львова від білорусів ?

Ось що каже Арестович:

«Режим лукашенка з путіним зараз крутять грандіозну операцію з дезінформації стратегічної — називається: «Загроза вторгнення білоруської сторони». Реальної загрози немає. Для того, щоб її створити білоруська армія не менш як місяць, півтора, а то й двох має мобілізуватися. Навіть якби ось зараз наказали на вторгнення, вона не здатна це зробити без російських військ. А російських військ у білорусі немає, є лише обслуговуючий персонал комплексів типу Іскандери, невелика кількість, їхня охорона та обслуговуючий персонал станції радіотехнічної розвідки».

А ось що пише Садовий:

«Сьогодні зібрав оперативну нараду за участі військового та цивільного керівництва Львова для того, щоб розуміти, як ми будемо діяти на випадок ескалації з боку Білорусі. Проговорили план оборони та сили і засоби, які є у підпорядкуванні міста. Ситуація змінюється, тож наші оборонні стратегії також потребують змін та оновлення», – повідомив за підсумками наради міський голова Львова Андрій Садовий у Facebook.

Кому радите довіряти?

Джерело

Схожі новини