Передплата 2024 «Добрий господар»

путін зізнався, навіщо розпочав війну

Маски скинуті остаточно. Денацифікація, демілітаризація… Усе, відставити

путін зізнався, що прийшов захопити Україну задля збереження та розширення імперії. Отож, прямим текстом так і сказав.

Ми це і так знали, але дивно, що путін тепер це просто бере і особисто визнає. Мабуть, немає причин уже приховувати.

путін заявив, що Петро І розширював території російської імперії, і він, Вова перший, теж має це робити. Що, мовляв, Петро І забирав у рідну гавань споконвіку слов’янські землі і путін забирає.

Загалом, важко уявити, скільки підлабузників путіна повторили за останні роки це порівняння — путіна і Петра Першого. Переконали в результаті цього бункерного діда. На нашу голову. Допідлабузничали.

Дуже хоче путін увійти в історію. Потрапити на сторінки підручника з історії.

І ще до початку війни говорили, що це єдине, що може раціоналізувати його напад на Україну. Так і сталося.

Що ж, увійти в історію путіну не вдасться, а вляпатися — аж надто

Трохи переплутав путін століття. Кілька сотень років раніше, може, така логіка і спрацювала б. А зараз не дуже. Хоч і каже путін, що за 350 років нічого не змінилося.

І був Петро І, що став першим імператором і створив імперію, прорубавши «вікно в Європу», модернізував відсталу азійську державу дикими азійськими методами. І буде вова, перший і останній, що цю імперію поховав, що закрив вікно в Європу і поставив імперію на шлях деградації (імпортозаміщення). Туди їй і дорога. російська імперія — імперія минулого, зомбі, що атакує сучасний світ. Імперія, що бореться із сьогоденням і майбутнім, ховається в шкаралупу минулого, де все було простіше, зелена трава, дерева великі.

Джерело

Схожі новини