Передплата 2024 «Добра кухня»

А я знаю, що путін робив вчора

Він дивився футбол

Бо одночасно з матчем Україна-Шотландія на Львівщину стартували крилаті ракети.

А у цього хворого діда є якийсь пунктик. Коли його щось бісить, коли він заздрить Україні, коли Україна його вибішує, то він стріляє по Львову.

  • Україна відправила на дно російський корабель. Ракети летять на Львів.
  • Україна виграла Євробачення. Відразу ракети летять на Львів.
  • Україна грає матч у футбол на відбір до чемпіонату світу, звідки росіян викинули з ганьбою, ракети летять на Львів.

Без якогось приводу він воліє по Львову не стріляти. Чи то економить ракети. Чи береже для особливого випадку. Але як тільки його тригерить один з його безлічі комплексів, то воно починає командувати пуляти по Львову.

Важко сказати, що в голові у цієї людини. Таке враження, що коли путін був маленький, йому у Львові не продали морозиво. Чи відлупцювали на Площі Ринок. Чи в нього був хтивий дядько, який показав йому піструна у львівському парку. Хто зна. Але він точно має щось особисто до Львова, так само як він має особисті проблеми з Україною. Як мачо, якому не дає жінка його мрії. І він намагається її примусити. Але жінка каже ні. І боляче б є по яйцях. А деякі агенти путіна кажуть «то чого ти пручаєшся, чого нариваєшся на зґвалтування, просто дай йому те, що йому потрібно». Хворий старий мачо.

І так. Навіть Радянський союз грав на чемпіонатах світу і Європи з футболу. І іноді непогано грав. Ну бо там було повно українських футболістів. А зараз вони можуть грати тільки в чемпіонаті ліги зла, із збірними командами з південної Осетії, ЛНР, ДНР, Абхазії і Північної Кореї. Навіть поважаючі себе сепаратисти з Каталонії не стануть з ними на один зелений газон. Отака велич росії. І путін це знає. Він розуміє. І він розуміє, що всі інші також це розуміють. І його це бісить. І ракети летять по Львову…

Джерело

Схожі новини