Передплата 2024 «Добра кухня»

Коли «загарбання» називають «визволенням»

Це, вибачте на слові, лайно собаче, розраховане виключно на російського споживача - хавайте і кайфуйте!

Воно, звичайно, будь-яка полеміка з інфікованими ідіотизмом людьми, які на "біле" кажуть "чорне", "загарбання" називають "визволенням" - є марною справою, але ж і мовчати несила. Чого тільки варта дурнувата вигадка про "американські баклабораторії, розміщені по всій території України", про що з піною в роті "кричать" з екранів російських зомбоящиків так звані журналісти. І хтось, неначе мала дитина, тупо вірить у цю маячню.

Ну, добре, припустимо. А хтось задавався простим питанням: скільки цих клятих лабораторій (а також фашистів, неонацистів...) знешкоджено "визволителями" за 35 днів загарбницької війни?

Ми знаємо про тисячі зруйнованих українських шкіл і дитячих садочків, лікарень і пологових будинків, закладів культури і спортивних об'єктів, про тисячі понівечених багатоповерхівок і приватних осель... А про баклабораторії чомусь жодна рашистська шавка навіть і не гавкнула у своїх "переможних" звітах. «Неув'язочка», панове-пропагандони. За що тільки кремлівський фюрер, якого вже у всьому світі називають не інакше як х@лом, гроші вам платить?! А відповідь доволі проста: ці страшилки ніщо інше, як вигадка біснуватих жириновських, соловйових, кисельових, аби хоч якось виправдати хижацький напад на Україну.

На жаль, колишній рейхсміністр народної освіти і пропаганди нацистської Німеччини Геббельс виявився правий, і ваші рашистські пропагандони ще раз довели, наскільки реальними і жахливими насправді є його цинічні твердження, як це, наприклад: "Дайте мені в руки ЗМІ, і я з будь-якого народу зроблю стадо свиней!".

І зараз оці свині з триколором на шевронах, у пориві якоїсь безглуздої несамовитості, ігноруючи природний інстинкт самозбереження і просто здоровий глузд, нахабно лізуть в нашу країну на загибель. І на вбивства. Будьте певні, кожна свинюка - від молочного поросяти, тобто рядового строковика, до заклятого кнуряки генерала - одержить по заслузі. До вашого відома: вже понад 17 тис. голів завойовників почили в бозі, і кожного дня цей рахунок збільшується на сотні!

Хочеш вір, хочеш ні: оце закінчую і мерщій біжу на роботу в найближчу гамериканську-таки баклабораторію імплантувати секретні чіпи (на японських мікросхемах) цивільним українським гусакам, котрі потім - не уявляю у який спосіб, але будуть-таки збивати надзвукові рашистські літаки!

Звичайно, це повна дурня, але раз ви так кажете - то, мабуть, правда. Закінчаться гуси-качки - перейдемо на голубів. На всю путлерівську банду терористів одних стінгерів не настачиш.

P.S. Воістину точно сказано: якщо Бог хоче когось покарати, віднімає у нього розум. А у нашому випадку треба було б голову. Тоді вдалося б запобігти усім тим жахіттям, що переживає зараз український народ.

Читайте також: Як Медведчук обікрав російську казну

Схожі новини