Передплата 2024 ВЗ

Перемога буде за нами

Ми витримали першу хвилю нападу московських орків. Відіб'ємо і наступні

Чесно вам скажу, друзі та подруги, я був переконаний, що широкомасштабний наступ путінської ерефії проти нашої держави відбудеться рано чи пізно.

У моїх помилкових теоріях, влада України мала втікати, не прийнявши бою. І після 24 лютого, день чи два, сильно переймався можливим руйнуванням системи державної влади та управління.

За Збройні сили України геть не хвилювався, бо довіряв і довіряю головкому Валерію Залужному і його команді.

І я щиро радію, що мої хвилювання не справдилися!

Ми, всі разом – український народ, ЗСУ і хлопці з влади – витримали першу хвилю нападу наших відвічних ворогів і дали їм відсіч, від якої весь світ закляк. Ніхто не думав, що українці мають таку силу!

Так. Будуть ще великі орди московських орків (вони перегруповуються, підтягують резерви, концентрують сили), але тепер, я переконаний, що ми їх відіб'ємо. Бо Збройні сили України, народ і влада – єдині.

Ворог розраховував на нашу роз'єднаність. Але ми, українці, порушили всі прогнози могильних кремлівських старців.

Ми – це ті, хто сьогодні боронить Україну. А це сотні тисяч, мільйони українців, хто на різних фронтах воює за самостійну та соборну Україну! Воюємо на військовому, політичному, дипломатичному, економічному фронтах.

І ми, українці, справді довіряємо верховному головнокомандувачу Володимиру Зеленському (сподіваюсь, що не буду плюватися від цієї фрази за тиждень, місяць, рік). Зараз Володимир Зеленський для мене – президент і мій брат по зброї. І цим все сказано.

У всіх нас одна війна – національно-визвольна, священна та вітчизняна!

Перемога буде за нами! Слава Україні!

Джерело

Схожі новини