Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Путін вже програв. Він не може виграти цю війну

Але може битися в істериці і обстрілювати мирні міста України. Він може ще змусити нас страждати. Чортів маніяк може затягти із собою в могилу тисячі чоловіків, жінок і дітей

Тому перемога української армії має бути підкріплена перемовинами. І «компромісом», який дозволить Путіну повернутися у свою вмираючу імперію з розповідями, що він знову всіх переміг. Як би нам не було це неприємно. Як би ми не хотіли дійти до кінцевої мети і спалити Кремль. Але вони самі його спалять. З часом. І це не варто додаткових життів українців. Наша мета – викинути загарбників.

Що ми можемо дати Путіну, щоб він продав ілюзію перемоги?

Ми можемо також дати йому тільки ілюзії. Тобто України може піти тільки на те, що не призводить до фактичних змін.

Виглядає, що зараз росіяни опустилися у своїх вимогах до трьох тез. Визнання Криму й ОРДЛО, а також відмову України від вступу до НАТО.

Смішно, але де факто їх вимоги нічого не змінюють у реальному житті. Крим і ОРДЛО і так окуповані. І наше визнання чи не визнання нічого не змінить. Так само як і питання по НАТО. Україні не світило стати членом НАТО в найближчі 10 років. Тому і вимога росіян, щоб ми відмовились від цього вступу є суто ритуальною. Вони вже зрозуміли, що не отримають від України нічого реального і вже просять просто продати їм ілюзії.

Так, є ще якісь божевільні ідеї про мінімальну українську армію. Чи про Януковича. Але це скоріш результат того, що в них нема плану, бо той план, що був, розвалився завдяки опору українського народу і української армії, і вони вигадують на колінці хоч щось. Так, вони думали, що зможуть розчленувати Україну. Вони хотіли цього. Вони воліли через 2 дні пройтись парадом по Хрещатику. І тому всі їх заготівки вже не працюють. А з коліс вони можуть генерувати тільки листи Януковича. Тим більше, що його не шкода ні українцям, ні навіть самим московитам.

І далі чекати, коли закінчиться той процес, що Путін розпочав. Процес неминучого розпаду імперії, який прискорив Путін 24 лютого 2022 року. І коли імперія сконає, то ми заберемо у росіян навіть ті ілюзії, які ми їм зараз можемо подарувати.

Читайте також: Путін домігся того, що кожен українець став справжнім націоналістом

І відбудовувати країну. За рахунок грошей всього світу і за рахунок почуття провини, яке буде у цивілізованого світу через те, що вони так і не наважились закрити небо. Не кажучи вже про те, що зараз в Голлівуді зірки б’ються за право отримати Оскар за роль Володимира Зеленського. А Київ є столицею свободи для всього світу.

Українська економіка страждає. Але не відбулося жодних незворотних змін в економіці.

Боляче і українській економіці, і російський. Ми захворіли. Але на різні хвороби. Україна – то парубок, якому підступно зламали ногу. Так, боляче. Так, важко пересуватися. Але через пів року зможемо бігати. А у Росії світові доктори діагностували хронічний рак. І може зараз не так і болить, але смерть вже не зупинити. Шанси є, звичайно, як завжди, але лікар каже, що треба ампутувати Путіна. А пацієнт на це не здатен.

Зруйновану інфраструктуру можна відновити. А от Росія назавжди стає токсичною. А імідж України змінено. Ми більше не корумпований Афганістан у Європі. Що дає нам шанс стати європейським тигром. Треба просто не втратити цей шанс. Але про це ми поговоримо після того, як зупиняться обстріли українських міст, як російські солдати підуть з України, коли Путін заповзе назад у свій бункер.

Джерело

Схожі новини