Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Чому онлайн голосування парламенту від Зеленського є шляхом до капітуляції та диктатури?

Розбираймось

Сьогодні парламент розглядатиме законопроєкт, яким Зеленський хоче впровадити онлайн голосування для депутатів парламенту (така собі форма дистанційки).

У разі його ухвалення Зеленський може повернути втрачений тотальний контроль над парламентом і протягувати будь-яке рішення.

Читайте більше: "Слуги народу" хочуть дозволити депутатам голосувати онлайн

Маючи свого спікера та умовну монобільшість, в режимі онлайн сфальсифікувати і підтасувати будь-яке рішення не становитиме жодних проблем.

Алгоритм такий

Спікер оголошує, що в умовах надзвичайних політичних подій всі рішення, які стосуються, наприклад, імплементації Мінських угод і формули Штайнмаєра голосуються в таємному режимі.

Так само, як і закон про особливий статус Донбасу.

Вжжжик, і результат у 240 голосів на «планшеті спікера». І Стефанчук гордо доповідає: «депутати підтримали».

Хто голосував, немає значення. Результати ухвалювались в таємному режимі… Вже нічого нікому не доведеш…

Так само потім можна дерибанити бюджет чи проголосувати за «онлайн» вибори президента…

До речі, якщо рішення буде ухвалене, групи «Довіра» та «За Майбутнє» більше не будуть потрібні владі… Для чого вони їм, якщо дистанційно можна мати стабільні 230 голосів?

Фактично — це буде втрата легітимності як парламенту, так і будь-якого законодавчого процесу. І так, це шлях до здачі без бою країни росіянам і встановлення диктатури.

Ну, і найбільша проблема в тому, що такі голосування не матимуть довіри у громадян… А, отже, є ризик масових протестів з непередбачуваними наслідками…

Тому сподіваюсь, депутати розуміють свою відповідальність і не підтримають законопроєкт, який може призвести до катастрофічних наслідків…

Джерело

Схожі новини