Передплата 2024 «Добрий господар»

Чи потрібно купувати смартфони за податки людей?

Замість обороняти країну, закупляти пальне для армії, збільшувати зарплати військовим, Зеленський витрачає гроші платників податків на що завгодно, тільки не на армію

Плювок в обличчя

Пропозиція Зеленського роздати смартфони всім шістдесятирічним+ бабусям і дідусям - це такий собі плювок в обличчя, в першу чергу, своєму ж виборцю.

Читайте також: Зеленський обнадіяв пенсіонерів безкоштовними смартфонами

Його виборець мріяв про інші суспільні відносини, про багате життя, яке настане ось зараз з обранням Зеленського, про те, що не треба буде канючити субсидію (часто це було чути), а можна буде її самому оплатити скільки треба, чесну ціну, про те, що можна буде багато заробляти, вже і зараз, вдома, в Україні, куди Зеленський обіцяв повернути заробітчан.

Власне, і виборець Порошенка теж про це мріяв, тільки він був менш інфантильний, більш реалістичний.

Тепер же Зеленський намагається купити виборця смартфоном за гроші цього ж виборця, який він платить у вигляді податків, не питаючи чи треба виборцю цей смартфон, чи може в нього є аж 5 штук, чи може йому його не треба, а потрібні пачка макаронів і пляшка олії.

Також блог за цією темою: Влада системно готується до фальсифікації виборів

Причому, за гроші платників податків смартфони закуплять, в тому числі в 60+ мільярдерам і мільйонерам. Юлія Тимошенко, яка невідомо як розбагатіла, ніколи не маючи ні бізнесу і будучи бідною як церковна миша, отримає смартфон. І Ганна Герман. Янукович не отримає, бо втік, але теж би міг.

Чи треба купляти їм смартфони за податки людей?

Але найгірше в цій ситуації навіть не це. Найгірше те, що це марнотратство і корупція, і підкуп відбуваються в умовах загрози великої війни. І замість обороняти країну, закупляти пальне для армії, якого мало, збільшувати зарплати військовим, Зеленський витрачає гроші платників податків на що завгодно, тільки не на армію, не на оборону, не на захист України.

Mason Lemberg для «ВЗ»

Більше блогів у рубриці 

Схожі новини