Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Треба подякувати Трухіну за ефективний візит британського прем‘єра»

У машині сьогодні слухала радіо. Говорив якийсь експерт, як його позиціонували ведучі. Почуте мене шокувало

«Для того, щоб відвернути увагу від теми Трухіна, Володимир Зеленський запросив до Києва британського прем’єра Бориса Джонсона», - говорить аналітик.

Ага, уявляю. Дєло було так. Ходять тихо, значить, в лісі «зелені»… І кожен з сумкою, в котрій мінімум 150 тис. доларів. Всіх їх прослуховує Арсен Аваков, а його чесна реформована поліція знімає відосики і зливає Михайлу з УП. І тут «зеленим» стратегам приходить в голову геніальна ідея: запросити прикольного Бориса з Лондона погуляти по Софії Київській.

Президент Зеленський телефонує Джонсону: «Прилітайте, відпочинете від своїх проблем. А то у вас там теж головняк. Відставкою вас лякають за те, що вечірки на Даунінґ-стріт під час пандемії влаштовуєте».

Бориса Джонсона телефонний дзвінок застав на ранковій пробіжці. Біжить Джонсон в трусах у квіточку і червоній шапці, а думка одна за одною: «Чого б це не полетіти? Можна ж і новий політичний союз з Польщею і Україною оголосити. Перемкнути увагу з моїх проблем на війну РФ з Україною». І прилетів в Київ.

Рівень експертів вбиває… Люди поняття зеленого не мають, що таке протокол, які візити бувають і як вони готуються. І власне, чого прилітав прем‘єр Борис Джонсон.

Дивуюсь, чому не було на противагу іншого експерта, який би зробив висновок: «Треба подякувати Трухіну за ефективний візит британського прем‘єра».

Насправді, ці «експертні» оцінки - не просто прояв незнання, але і елементарна відсутність виховання.

Дякуємо Великій Британії за допомогу і позицію. Здоров‘я Її Величності і 77-му прем’єру!

Джерело

Схожі новини