Передплата 2024 «Добра кухня»

Наступного тижня буде визначено, яким шляхом ітиме Україна

Задля «компромісу» Зеленський і компанія ладні «врахувати інтереси Росії»

Коли нацистський і сталінський режими зчепилися у двобої, через «геніальне» керівництво Сталіна і його командирів маса радянської військової техніки була втрачена.

При обороні мусили використовувати ось такі шедеври винахідливості, як «саморобний легкий танк «На іспуг», що виставлений у Національному музеї історії України у Другій Світовій війні.

Він видається гарною метафорою сьогоднішньої політики Росії. Торохкотить, гримить, пхається всюди «кривим дулом» (с) – у сподіванні на те, що когось злякає. Західний світ не дуже злякався. Росіяни із своїм «ультиматумом» дістали відкоша.

Але це, як у математиці, – необхідна, але недостатня умова для безпеки України.

Бо задля «компромісу» Зеленський і компанія ладні будуть піти на принизливі і стратегічно самовбивчі умови «розуміння та врахування інтересів Росії». Нещодавно процитував Зеленського один ЗМІ, лояльний до влади: «Настав час домовлятись». Восени 2019-го нинішнє керівництво країни вже показало готовність до змови з росіянами – тоді лише червоні лінії, проведені суспільством і опозицією, зупинили той сценарій.

Тепер, певно, на упередження, Зеленський і компанія бажають «знешкодити» Порошенка. Бо, як показали і Білорусь, і Казахстан, протести без лідера не мають перспективи. Тому зеленські теж беруть на озброєння тактику «на іспуг». Теж гримлять і торохкотять.

Наступного тижня буде визначено, яким шляхом ітиме Україна.

Читайте також: «Зустрічати Порошенка прибуде щонайменше 30 тисяч українців…»

І чи справдяться сподівання Зеленського на «домовляння» з Росією.

Тому ми не злякаємось.

Понеділок, 17 січня, 8.00, аеропорт «Київ».

Джерело

Схожі новини