Передплата 2024 ВЗ

Коли Оман, Буковель, Гута, Банкова нарешті припинять бути символами кулуарних договорняків?

Чи випадково президент без оголошень заселився до готелю, де перебував олігарх, щодо якого запроваджено санкції США?

Сьогодні (4 січня, — ред.) робочий день, і пресслужба президента Зеленського мала б повідомити заздалегідь причини відвідування президентом Зеленським готелю Редісон, де знаходився Ігор Коломойський.

Що це? Робоча поїздка? Відпочинок?

За даними Цензор.нет, Зеленський заїхав в Буковель ще учора (3 січня, — ред.), і про це не було жодних повідомлень. Зеленський зробив допис про Буковель тільки після появи новини у ЗМІ, майже через добу після заселення у готель.

Читайте такожЗеленський і Коломойський зупинилися в одному готелі

Чи випадково президент без оголошень заселився до готелю, де перебував олігарх, щодо якого запроваджено санкції США? Це треба нарешті офіційно прокоментувати.

Бо два дні тому сам Зеленський пояснював президенту США Байдену та прохав підтримки у проведенні заходів з деолігархізації в Україні. Деолігархізація - це прозорість влади, передусім. Вона почнеться, коли президент нарешті припинить практику таємних зустрічей з різними особами, від яких публічно відхрещується. Коли президент припинить замовчувати цілі своїх подорожей у робочий час. Тоді Оман, Буковель, Гута, Банкова нарешті припинять бути символами кулуарних договорняків.

Джерело

Схожі новини