Передплата 2024 «Добра кухня»

Минулоріч він «сховався» за дітьми, цього - за людьми, які розвивали країну

Докину свої «5 копійок» щодо вітання Зеленського

Знаєте що мене вразило?

Після того, як Зеленський сказав, що сьогодні за столом зібрались видатні люди, які творять сучасну історію Україну він нікого не назвав. От жодного імені чи прізвища.

Як політтехнолог, переконаний - це була свідома позиція… Якби він почав називати людей за столом — це б розмило фокус і відвернуло увагу людей від нього. Бо люди, які були за столом, дійсно зробили багато достойних речей за минулий рік. І на фоні провалів ЗЕкоманди суспільство б отримало колосальний контраст.

З одного боку, ті, хто реально, як ті атланти, тримали країну на своїх плечах. А з іншого - людина, яку 45% українців назвали найбільшим розчаруванням року. Тому, по факту, всі ті люди виконали функцію «великої ширми». Їх банально використали… І це не їх вина… Вони щиро прийняли запрошення президента. Бо не настільки цинічні та прагматичні, як політики та мої колеги по цеху, політтехнологи… Тому їх точно не варто хейтерити.

А от кому варто ставити питання, то це Зеленському. Минулого року він «сховався» за дітьми. Цього - за людьми, які розвивали і берегли цю країну.

Хто буде наступного року? За ким він сховається наступного разу? Котики і песики? Вічно сховатись не вийде…

Як любить казати його патрон Коломойський - життя це супермаркет. І рано чи пізно ти прийдеш на касу. І доведеться  розраховуватись самостійно.

Джерело

Схожі новини