Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Мир з позиції сили

Партійні інтриги нічого не варті під час військового салюту біля труни загиблого бійця. Тут, на Донбасі, чітко розумієш, що гучні політичні перестановки в Києві – лише інструменти змін. Все найголовніше для майбутнього країни робиться бійцями Української Армії.

Разом з А. Парубієм у четвер ми побували на базі добровольчого батальйону МО " Айдар". І генерали, і бійці, і мирне населення заслужено вважає їх героями. Це вони першими зупинили пошесть захоплення сепаратистами адмінприміщень на Півночі Луганщини. Це вони здобули першу перемогу в Айдарі. Це вони були серед підрозділів, що звільнили ключ до обласного центру — селище Щастя. І — дуже важливо — зберегли міст через Сіверський Дінець.

Наші ЗМІ нечасто говорять про перемоги. Ще гірше, коли замовчують їх, акцентуючи лише на втратах. Правда в тому, що важкий бій з трагічними жертвами добровольців і армійців 18 червня завершився повним розгромом бандугрупувань. Спільними зусиллями ворожий блокпост взято, сотні бойовиків з важкою технікою розгромлені. Повні Камази повезли сотню трупів у Луганськ і в РФ.

У важких боях біля Ямполя ворог втратив останню дорогу на Слов'янськ.

Головне угрупування українських військ успішно наступає з півдня вздовж кордону і днями закриє злополучну трасу Ростов — Харків.

Це — мішок для всього антиукраїнського зброду на Донбасі.

Після завершення операції оточення і відновлення контролю за кордоном Президент має намір оголосити заклик до вітчизняних і зарубіжних бойовиків про складення зброї.

Одночасно наші сили переформуються для ймовірних дій в містах.

З цього постане не тільки нова боєздатна армія, але й нові контрдиверсійні сили спецпризначення. Бо така ціна жити поруч з Ордою.

Не ми починали цю війну.

Але в короткий час Майдан і поставлена ним влада знайшла відповідь на це історичне випробування.

МИР З ПОЗИЦІЇ СИЛИ.

Схожі новини