Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«За батьку!», «За Білорусь!» - в Мінську почався мітинг за Лукашенка

Підтримати президента прийшли кількасот людей

У центрі площі група з близько півсотні людей скандують «За батьку!», «За Білорусь». Видно офіційні державні прапори, про це повідомляє «Європейська правда«

Майдан обгороджений вантажівками, молоковозами і тракторами. З проспекту Незалежності туди можливо потрапити через міліцейські пости. У прилеглих вулицях стоять десятки автобусів, якими людей привезли з областей.

Читайте також: Добровільно примусово: білорусів змушують йти на мітинг для підтримки Лукашенка

Примус поїхати на мітинг повідомляли працівники «Белшини», «Інтеграл», Могильовського м'ясокомбінату, Бобруйської «Слов'янки», «Бобруйськагромаш», Білоруського цементного заводу, Пружанського «Комунальника», «Крічевцементношифера», Дзержинської птахофабрики, Слонімського водоканалу, ВАТ «Поликовічі» (сільгосппідприємство під Могилевом), «Могільовенерго», Бобруйського заводу біотехнологій, «Вітебскоблгазу», Добрушського фарфорового заводу, Белзалізниці.

Запрошували також держслужбовців та військових, яких просять прийти в цивільному одязі. Подібні пропозиції також надійшли працівникам сільського господарства, вчителям, вихователям, працівникам держЗМІ і багатьом іншим.

Схожі новини