Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Біля Львівської ОВА відбувся мітинг: деталі

  • 15.09.2023, 19:00
  • 11.6K

Люди вимагали припинити усі некритичні витрати: на будівництва стадіонів, перекладання бруківки та ремонт доріг. Кошти варто скерувати на ЗСУ

Фото із соцмереж Святослава Літинського
Фото із соцмереж Святослава Літинського

Волонтер Святослав Літинський повідомив, що написав лист до начальника Львівської ОВА Максима Козицького та Юрія Бучка про створення робочої групи, яка б переглянула оголошені тендери, визнала їхню некритичність та зупинила всі з них, які некритичні.

«Попередній пікет відбувся одночасно з 60 іншими особами. І ми отримали добрий результат. Тендер на спортивні споруди на 96 млн було скасовано. Вчора я опублікував список інших некритичних тендерів по області на 5 мільярдів гривень: капремонт місцевих доріг, проведення каналізації в селах, де її ніколи не було і тд. Якщо за один пікет нам вдалося виграти для армії 96 мільйонів, то для виграшу в 5 мільярдів нам треба лише 52 тижні. Лише 1 рік. Щотижня виходити на пікет», — написав Святослав Літинський.

Читайте також: «Спочатку дрони, потім — стадіони»

Як повідомив Святослав Літинський, участь у мітингу 15 вересня взяли приблизно 100 людей. Ніхто із представників Львівської ОВА до пікетувальників не вийшов.

За словами Святослава Літинського, наступний пікет відбудеться у п’ятницю 22 серпня о 16:30.

Схожі новини