Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Три чверті населення підтримують міжнародного злочинця, злодія і вбивцю»

Друге місце на виборах президента РФ зайняв комуніст Грудінін, третє - психопат Жириновський. Діагноз зрозумілий: Росія безнадійно хвора

Аж 76,95% виборців, підрахував російський Центрвиборчком, проголосували в першому турі президентських виборів за Путіна. У кандидата від комуністів Грудініна 11,81% голосів, у лідера ЛДПР Жириновського — 5,67%.

«Путін заручився рекордною у своїй кар'єрі політичною підтримкою виборців, — повідомив російський ЦВК. — За нього проголосували 54,4 мільйона громадян, що на 5,1 мільйона більше, ніж 2004 року». Явка на виборах становила близько 67%.

Із перемогою Путіна поздоровили авторитарні лідери й диктатори. Зокрема, президент Казахстану Назарбаєв, президент Венесуели Мадуро (цей діяч вважає вибір росіян «проявом міцної прихильності до демократії»), кубинський лідер Кастро, президент Болівії Моралес, «президент» Абхазії (грузинський регіон, фактично окупований Росією) Хаджимба і президент Білорусі Лукашенко.

Натомість МЗС Франції у своїй заяві підкреслило, що не визнає вибори президента РФ в українському Криму, анексованому Кремлем. «Через чотири роки після незаконної анексії Автономної Республіки Крим, а також Севастополя, Франція найрішучішим чином підтверджує свою прихильність повному відновленню суверенітету і територіальної цілісності України в рамках міжнародно визнаних кордонів, — заявив офіційний Париж. — Франція стурбована мілітаризацією Кримського півострова і погіршенням становища в області прав людини, особливо кримських татар».

«Сьогодні Росія остаточно стала в очах усього світу небезпечним у**біщем, — так прокоментував підсумки президентських виборів у РФ російський співак і композитор Олексій „Професор“ Лебединський. — Тепер вже неможливо сказати, що лише влада злочинна. Три чверті населення підтримують міжнародного злочинця, злодія і вбивцю, підтримують війни, свавілля і насильство, зокрема над собою… Результати виборів — сигнал цивілізованому світові про те, що Росію можна в разі нових агресій з її боку знищувати разом з її народом-рабом-вбивцею-шовіністом. І не церемонитися з жалюгідними 3−5 відсотками людей, що тихо й боязко протестують проти режиму… Ті, хто ще може виїхати з країни, хоч на останні гроші, — їдьте. Путін зі своїми відданими ідіотами і сволотою хоче панувати. Для цього є лише один козир — зброя. Вітаю всіх із виборами. Війна буде. Не сумнівайтесь».

Схожі новини