Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Всемогутні білборди. Про можливості зовнішньої реклами

Зовнішня реклама — це справжня класика серед каналів просування, більше того, вона не втрачає актуальності попри різноманітність альтернативних методів.

Звернути увагу на існуючу проблему, проінформувати про товар, послугу чи спеціальну пропозицію, розповісти про майбутню подію — все це легко зробити, якщо розмістити білборди у Львові. Зовнішня реклама — це справжня класика серед каналів просування, більше того, вона не втрачає актуальності попри різноманітність альтернативних методів. Чому так відбувається, розберемо нижче.

Хто і для чого купує зовнішню рекламу?

Замовити розміщення реклами на білбордах — це перше, що спадає на думку власнику бізнесу, підприємцю-початківцю, керівнику соціальної організації, тощо. Для чого? Щоб зробити свій бізнес відомим, повідомити про нову продукцію, зібрати однодумців. Цей метод просування був найпершим і залишається найдієвішим до сьогодні.

Білборди великі, їх видно здалеку, вони привертають увагу яскравими постерами і ціпкими фразами, але плюс до всього — вони розташовуються в максимально насичених людьми місцях. Завдяки цьому жоден білборд не залишається непоміченим.

Як це працює?

При розробці макета потрібно враховувати портрет потенційного покупця: який тип спілкування використовувати, які кольори будуть доречнішими, на чому зробити акцент. Незалежно від цих нюансів важливо дотримуватися кількох простих правил:

  • текст має бути читабельним. Не потрібно використовувати складні шрифти та надто бліді відтінки для тексту;
  • інформація має бути лаконічною. Бажано утриматися від довгих речень, складних для розуміння оборотів та ін;
  • зображення має бути гармонійним та доповнювати текст. Іноді зайвий креатив може зашкодити, а посил так і залишиться незрозумілим.

При розміщенні зовнішньої реклами дуже важливо сформувати правильну адресну програму (місця розташування білбордів), щоб інформація, розміщена на них, була корисною саме для вашої цільової аудиторії. Для цього треба чітко визначити, хто ваш клієнт: де він буває, чим займається, чим цікавиться. Тому фахівці рекламного агентства IDMedia допоможуть сформувати адресну програму, щоб охопити всі необхідні точки на карті міста або цілої країни.

Чому IDMedia?

Рекламне агентство IDMedia займається зовнішньою рекламою понад 10 років та є лідером цієї сфери в Україні. З року в рік компанія доводить свій високий рівень професіоналізму, отримуючи численні нагороди від національних бізнес-рейтингів, серед них: «Вибір країни», «Лідер галузі», «Вибір споживача», Ukrainian business award". IDMedia робить ставку на новаторство та прогресивність, що у поєднанні з багатьма накопиченими знаннями в галузі реклами дає приголомшливий результат. З перших днів компанія зарекомендувала себе як надійне агентство, співпраця з яким приносить не лише прибуток, а й задоволення.

Давно замислюєтеся про розміщення реклами на білборді - зробіть це грамотно, зверніться до IDMedia.

Схожі новини