Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Аліна Паш відмовилася від участі у "Євробаченні"

Держприкордонслужба не може надати Аліні Паш довідку про її в'їзд до Криму в 2015 році, оскільки інформацію про це зберігають протягом п'яти років

Про це йдеться у відповіді ДПСУ на особистий запит співачки, яку вона оприлюднила у соцмережах.

Тому Аліна Паш вирішила відмовитися від участі.

Що передувало?

Дещо раніше Аліна Паш після Нацвідбору на Євробачення-2022 нарешті особисто прокоментувала скандал щодо фальшивої довідки про її поїздку в окупований Крим.

Вона заявила, що розриває стосунки зі своїм директором та хоче вибачитися перед всіма українцями.

Читайте також: Прикордонники не видавали Аліні Паш довідку про поїздку в Крим

«Виявилося, що поки ми чекали офіційну відповідь на мій запит від Прикордонної служби, член моєї команди намагався знайти цю інформацію якомога швидше і обрав не той шлях, який би погодила я чи будь-хто інший з нас», — написала Паш.

«Що бачила я? Довідку. На вигляд — офіційну. У ній були справжні дати в'їзду до тимчасово окупованого Криму, правильно вказаний КПВВ „Чаплинка“, через який я перетинала адміністративний кордон. Підстав вважати, що довідка не є справжня, ніхто з команди не мав. Як та звідки член нашої команди міг отримати документ, який надали Суспільному, наразі невідомо. Якщо довідка, яку передав член нашої команди Суспільному мовнику, підроблена чи несправжня, свої висновки мають зробити правоохоронні органи та суд. Ми готові допомагати у встановленні істини. Я хочу вибачитися перед українцями, перед Суспільним мовником, перед кожним, хто спостерігає цей негатив навколо мене. Шкода усвідомлювати, що свої ж пхають такі важкі і неприємні палки в колеса», — вважає вона.

«Я розумію, що людиною із моєї команди рухало бажання допомогти, але така допомога недопустима. Я громадянка України, я дотримуюсь законів, підтримую традиції, несу Україну в світ! Для мене гідність і честь набагато важливіша, ніж перемоги в будь-яких конкурсах», — підсумувала вона.

Також Паш зазначила, що відповідь на свій запит до ДПСУ вона отримала сьогодні об 11:00. Наразі довідка у Суспільного мовника.

Читайте також: «Довідка — фальсифікат. Аліна Паш — шахрайка!«

Фото з мережі

Схожі новини