Передплата 2024 «Добра кухня»

Мати нагодувала 8-річну донечку каштанами

Жінка викликала медиків лише тоді, коли дочка впала в кому

Цей страшний випадок стався у Луцьку. Від повідомлення про смерть 8-річної дівчинки кожній матері защеміло у грудях. А як дізналися, що ймовірною причиною смертельного отруєння є… каштани, якими нагодувала маленьку рідна ненька, й що жінка не поспішала викликати швидку, коли кровиночці стало погано, обуренню не було меж. Масла у вогонь підлили сусіди, розповівши страшні подробиці із життя цієї сім’ї.

Жінка мешкає у привокзальному мікрорайоні Луцька. Люди нічого доброго про неї не розповідають: агресивна, дивачка, ні з ким не знаходить спільної мови… Це найлагідніше з того, що кажуть. Не приховують: навіть в поліцію сусіди зверталися, щоб жінку втихомирили. Але результату то не дало жодного.

Кажуть, є в неї ще дорослий син, та з ненькою не живе. А чоловік покинув родину десь років два тому. Припускають, через це в бідолашної почалися проблеми з психічним здоров’ям. Не раз бачили, як вона напівгола бігала у дворі, дозволяла собі й інші дивні речі. Але донечку, розповідають, дуже любила й оберігала. Чому, коли їй стало погано, не викликала медиків, для знайомих — загадка.

Відомо, що напередодні трагедії мама приготувала страву з каштанів (їстівних). Крім того, сім’я споживала гречку та волоські горіхи. І після цієї трапези дівчинці стало погано. На жаль, мама не відразу звернулася до медиків, а займалася самолікуванням. Похопилася, коли донечка уже кілька днів нічого не їла — лише воду пила. У лікарню маленьку пацієнтку привезли вже у стані коми… Витягнути її не змогли.

Щодо мами відкрили кримінальне провадження через злісне невиконання батьківських обов’язків. Але життя дівчинці вже не повернеш.

Читайте також: Сомалійка з двома дітьми тулиться у хаті-розвалюсі…

Схожі новини