Передплата 2024 ВЗ

Вітренко покотила бочку на... двірників

В останні тижні прізвище “Вітренко” не сходить із заголовків політичних новин

Цього разу «ньюсмейкером» став не в. о. міністра енергетики Юрій Вітренко, а його мати — професорка економіки, прогресивна соціалістка Наталія Вітренко. Голосно заявила вона про себе не у політиці, а у… комуналці.

69-річна Наталія Михайлів­на живе у Києві в одній із ба­гатоповерхівок, тож, як й інші співвітчизники, стикається зі всіма проблемами побутово­го характеру. Не сподобало­ся прихильниці лівих ідей, як прибирають прибудинкову те­риторію. І попросила жек не виставляти їй рахунок за неви­конану послугу. У скарзі на ім’я керівника установи заявила, що у лютому під час снігопадів двірники жодного разу не при­бирали біля її будинку. «Вна­слідок цього я та інші мешкан­ці будинку не мали можливості під’їхати до будинку на автів­ках, а також пройти до сміт­тєвих баків. Крім того, пере­сування по не розчищеній від снігу та льоду прибудинковій території становили значну небезпеку для здоров’я меш­канців та відвідувачів будин­ку, особливо для осіб поваж­ного віку, до яких належу я», — йдеться у скарзі Наталії Ві­тренко на комунальників.

А ще прогресивна соціа­лістка застерегла нерадиве керівництво жеку, що, відпо­відно до Кодексу про адмінпо­рушення, нехтування правила­ми благоустрою передбачає накладення штрафу — на гро­мадян у розмірі від 340 грн до 1360 грн, а на посадових осіб — від 850 грн до 1700.

Що ж, на відміну від полі­тичних, свою комунальну бит­ву принципова Наталія Вітрен­ко, швидше за все, виграє. Щоправда, дехто із користува­чів соцмереж дорікає її синові: невже він зі своїми мільйонни­ми преміями не міг оплатити мамі за комунальні послуги?

Схожі новини