Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Екс-заступник глави Адміністрації Януковича анонсує масові репресії

Андрій Портнов квапить нову владу не зупинятися перед переслідуванням попередників

Екс-заступник глави Адміністрації Януковича Андрій Портнов, який повернувся в Україну одразу ж після перемоги на президентських виборах Володимира Зеленського, закликає нову владу до репресій проти її політичних опонентів, представників парламенту 8-го скликання та урядовців.

Про це Андрій Портнов написав на своїй сторінці у Facebook.

«Рівно через тиждень у країні повністю зміниться політичний ландшафт і, не зважаючи на ще живучі в головах образи Парубія і Геращенко у президії парламенту, Пашинського у комітеті з безпеки, а Супрун і Омеляна в уряді, вже можна повністю змінити картинку. Цих людей на колишніх місцях ми не побачимо», — написав Портнов.

Одним з головних завдань влади екс-чиновник Януковича вважає «не дати їм вдруге підняти голову. В останні тижні серпня, зразу ж після отримання правоохоронної влади, необхідно провести масові облави, обшуки і затримання, арешти майна і конфіскацію зброї».

«Тих, хто встигне виїхати, — планує Портнов, — слід негайно оголосити у розшук, розпочати процедури екстрадиції, комунікації з Інтерполом, і забезпечити комплексну роботу для їх вилущування з країн, де вони встигнуть оселитися».

На думку Портнова, до масових репресій «зараз готова вся юридична і документальна база, зареєстровані кримінальні провадження і здійснені всі підготовчі слідчі дії».

«Діяти треба дуже швидко, жорстко і одразу за десятками напрямів, — закликає Портнов. — До повного помноження на нуль і повернення державі всього належного їй майна. Один тиждень на вибори і три-чотири на перші збори і призначення. Потім зелена кнопка і вперед».

Схожі новини