Передплата 2024 «Добра кухня»

Президент: "За корупційні дії має бути кримінальна та політична відповідальність"

  • 15.06.2016, 16:04
  • 1 378

Коментуючи останні події у Миколаєві, Порошенко повідомив журналістам, що очільник ОДА подав у відставку.

Глава держави також звернувся до Генерального прокурора з вимогою звільнити прокурора Миколаївської області за бездіяльність в частині боротьби з корупцією та до Міністра внутрішніх справ і керівника Національної поліції - звільнити голову обласної поліції.

«Корупціонери будуть сидіти у в’язниці. І не лише корупціонери, а й ті, хто або дозволяють, або не реагують на факти корупції. Має бути не лише кримінальна, але і політична відповідальність», - наголосив Президент.

Глава держави підкреслив, що в Миколаєві немає ніякого корупційного скандалу, а є ефективні дії нового Генерального прокурора, який рішуче вскриває факти корупції, та Служби безпеки України, на основі оперативних матеріалів якої були затримані корупціонери-високопосадовці.

В той же час, як наголосив Петро Порошенко, відкриття американськими партнерами нового інвестиційного комплексу у Миколаєві свідчить про віру іноземних інвесторів в рішучість та ефективність дій української влади у подоланні корупції.

«Впевнений, що всі представники обласних та районних державних адміністрацій з цього зроблять відповідні висновки. Ніяка політична криша чи дах, ніяке членство в партії не мають нікого захистити, якщо є об’єктивні та обґрунтовані підозри у корупційних діях», - резюмував Глава держави.

Джерело: прес-служба ЛМР

Схожі новини