Передплата 2024 ВЗ

"Кіборг" Олег Кузьміних перший день на волі

  • 23.05.2015, 16:14
  • 1 752

Його родичі дякують усім, хто допоміг, підтримував у складну хвилину.

З полону звільнено командира 90-го батальйону 81-ї бригади Олег Кузьміних, який захищав Донецький аеропорт. Олег Кузьміних з групою товаришів по службі потрапив у полон до проросійських терористів 20 січня. 22 січня російські ЗМІ продемонстрували відеозаписи знущань росіян над полоненими "кіборгами".

У групі соцмереж "Врятуємо "кіборга" Олега Кузьміних" написала Олена Кузьміних: "Друзі, ваші молитви і підтримка зробила неможливе! Олег на свободі! Дякуємо всім вам за те, що кожен день полону перебували разом з нами, не залишались осторонь! Олегу було дуже тяжко, дуже боляче...

Про це знає тільки він і.. його МАМА! Мама кожну секунду відчувала свого сина, молилася за нього, годинами вистоювала на колінах, просячі у Бога захисту. Просила, навіть у Бога, забрати її життя замість сина!... ЇЇ пророчі сни правдиво та реально відображали стан Олега на ту секунду його життя... Батько Олега не витримав і з тяжкою хворобою серця потрапив до лікарні.

Тепер все позаду... Батьки - це єдині люди на землі, які будуть так щиро перейматися долею дитини! Низький уклін Надія Григорівна та Володимир Іванович за те, що виховали ТАКОГО сина, за те, що молились, за те, що жодну секунду не сумнівались в його поверненні! Дякуємо!"/

Президент України Петро Порошенко у Києві зустрівся з визволеним "кіборгом" Олегом Кузьміних та вручив йому орден "За мужність".  Про це президент повідомив у своєму Твіттері.

"Ми своїх не кидаємо! З великою приємністю потиснув руку Олегу Кузьміних та вручив йому Орден "За мужність", - зазначив президент.

Схожі новини