Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Між Львовом та Тель-Авівом відчинилися повітряні ворота

  • 21.05.2015, 23:57
  • 1 067

Квиток в обидва боки економ-класом – від 6,5 тисячі, бізнес-класом – 23 тисячі гривень

З Міжнародного аеропорту “Львів” імені Данила Галицького стартував новий рейс за напрямом Львів – Тель-Авів. Регулярні рейси авіакомпанії МАУ виконуватимуться на сучасних літаках “Боїнг-737” та “Ембраєр-190”. Полетіти зі Львова до Ізраїлю можна буде раз на тиждень (щосереди). Авіарейси заплановані на період з 20 травня по 16 вересня 2015 року. Перший політ до Тель-Авіва був успішним, на борту літака - 150 пасажирів.

Перерізати червону стрічку і дати команду “Старт” новому авіанапрямку прийшли президент МАУ Юрій Мірошніков, в. о. генерального директора аеропорту “Львів” імені Данила Галицького Дмитро Шинкарчук, голова Львівської ОДА Олега Синютка, голова Львівської обласної ради Петро Колодій, директор департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради Андрій Москаленко, почесний  консул держави Ізраїль у Західному регіоні Олег Вишняков.

Як сказав на прес-конференції з нагоди відкриття рейсу Юрій Мірошніков, ціна квитка в обидві сторони економ-класом стартуватиме від 6 561 грн., а з Тель-Авіва — від 321 долара. Польоти бізнес-класом витягнуть з бюджету пасажира 23 тисячі гривень (в обидві сторони). За його словами, у попиту квитки економ-класу. Для пасажирів доступна послуга самостійної реєстрації на сайті авіакомпанії. Онлайн-реєстрація відкривається за 23 години і закінчується за дві години до вильоту рейсу за розкладом.

“Запуск прямих рейсів до Тель-Авіва – перший етап реалізації масштабної програми прямих польотів нашої авіакомпанії зі Львова, – зазначила корпоративний прес-секретар МАУ Євгенія Сацька. – У другій половині червня пасажири із Західного регіону матимуть змогу скористатися внутрішніми рейсами зі Львова до Одеси, а також міжнародними – до Рима, Болоньї, Мадрида. Літо – традиційний час для подорожей”.

“Повітряні ворота” зі Львова до Мадрида відчиняться з 21 червня, до Болоньї— з 25 червня, до Одеси — з 19 червня (двічі на тиждень).

Почесний консул Олег Вишняков теж привітав відкриття рейсу до Тель-Авіва, бо він поглибить співпрацю бізнесового та культурного середовища України та Ізраїлю. Завдяки авіасполученню між державами розвиватиметься, зокрема, медичний туризм. Українці їздитимуть лікуватися у медзаклади Ізраїлю, відпочивати на Мертвому морі. А ізраїльтяни приїжджатимуть на реабілітацію, лікування у санаторії Трускавця, Моршина. Також розвинеться релігійний туризм. Левова частка українців зможе відвідати святі місця в Ізраїлі.

«Аеропорт «Львів» таки отримав «відкрите небо», - зауважив Олег Синютка. - Сьогодні подаємо сигнал для іноземців, що на Львівщині безпечно і хороші можливості для інвестування».

Схожі новини