Передплата 2024 «Добра кухня»

В Криму почалися вибори "по-російськи"

  • 14.09.2014, 12:46
  • 725

Всі виборчі дільниці в окупованому Росією Криму, де проходять вибори в так звану Держраду і місцеві органи влади, відкрилися вчасно.

Про це журналістам у Сімферополі після голосування повідомив самопроголошений прем'єр-міністр Криму Сергій Аксьонов, пише РІА Новости.

"Всі дільниці відкрилися на 100%, безпека повністю забезпечена. Комісії працюють в штатному режимі", — цитує агенство слова Аксьонова.

За інформацією видання Севастопольські новини, в регіоні всі 192 виборчих дільниці також відкрилися вчасно. Як пише видання виборчі дільниці були відкриті для голосуючих з 3 вересня. Жителі Севастополя могли перевірити себе в списках, а також достроково проголосувати.

14 вересня в включеному Криму вперше проходять вибори за російським законодавством в так звану "Держрада", а в Севастополі — в "Законодавчі збори міста". Крім того проходять "вибори" до місцевих органів влади.

На півострові 1205 виборчих дільниць, 43 з яких — тимчасові, працюватимуть з 08.00 до 20.00 за московським часом.

Генеральна прокуратура України заявила, що проведення виборів 14 вересня в Криму — на тимчасово окупованій території України, є спробою захоплення влади. Організаторам виборів загрожує до 10 років позбавлення волі.

Схожі новини