Передплата 2024 «Добра кухня»

Російський диверсант приїхав «ліквідовувати проблеми»?

Найманець вихваляється, що четверту добу перебуває в Західній Україні

“Для бандерлогов и прочих нациков “Незалежной Украины”! Я уже четвертые сутки на вашей Западной Украине. Заметили? К майским праздникам я вас же и ликвидирую. А СБУ у вас — гавно полное... Натовские бабки разворовали, зато у нас с хлопцами теперь иностранное оружие появилось...”. Такий напис під своїм фото на сторінці в мережі “ВКонтакте” зробив громадянин Росії Андрій Поляков-Ртіщев.

До погроз людини у військовій формі з погонами полковника можна було б віднестися, як до марень психічно хворої людини. Та, переглядаючи понад сотню фотографій цього найманця на його сторінці, переконуєшся, що він справді вже побував на теренах України, зокрема у Харківській області, зі зброєю в руках.

Судячи з попереднього посту Полякова, адресованого якійсь пані, в Україну він прибув із Румунії, де відпочивав від “ратних справ”. Отож цей найманець цілком міг перетнути кордон десь на Закарпатті. Адже українські прикордонники цими днями пильно перевіряють чоловіків, які намагаються в’їхати в Україну з Росії.

В анкетних даних Полякова-Ртіщева на сторінці “Вконтакте” в графі “місце роботи” зазначено: “Ліквідовую проблеми”. Можливо, цей “ліквідатор” зараз — у Львові. Й готується до вчинення провокацій на травневі свята.

З власних джерел “ВЗ” стало відомо, що про вказаного російського вояка та його погрози відомо й управлінню СБУ у Львівській області. Спецслужба до цих погроз поставилася серйозно...

n Поляков-Ртіщев вже у нас?