Передплата 2024 «Добрий господар»

Львівський Євромайдан закликав бойкотувати бізнес «регіоналів»

Львівський Євромайдан підтримав столичну акцію “Майдан мільйонів” — було дуже людно, так само, як і в перші дні народних протестів. Над головами людей майорять національні і європрапори. Мітингувальники дивилися трансляцію з київського Євромайдану, оплесками зустрічали заклики до боротьби, виголошувані лідерами опозиції.

О 14.00 розпочався міжконфесійний молебень. До 17.00 на Майдані чекали, поки хтось із львівських “регіоналів” заявить про свій вихід із Партії регіонів, про що вони отримали попередження заздалегідь. Не дочекалися... Після молебню зі сцени виступили міський голова Львова Андрій Садовий, народні депутати Ірина Фаріон та Ірина Сех, поет Ігор Калинець. Усі закликали до боротьби за євроінтеграцію України.

На Євромайдані закликали бойкотувати торгові марки, підприємства і бренди львівських “регіоналів”. Їх є п’ятнадцять. Зокрема директор Львівської опери Тадей Едер (щодо нього зазначили, що Оперу пікетувати, звичайно, не будуть, але Едера попереджають, щоб він визначився, на чиєму він боці), депутат облради Олег Баляш (співвласник “Оксі-банку” і мереж “Шок” і “Крез”, керівник фракції ПР в облраді Ігор Грещук (ТЦ “Ріо” у Буську), голова Сколівської РА Михайло Гнатишин, депутати облради, начальник “Львівгазвидобування” Олександр Сендега, директор Львівського регіонального інституту де­ржуправління при президентові України Володимир Загорський, Олег Баран (власник мережі “Родинна ковбаска”), начальник “Львівської залізниці” Богдан Піх, безробітний Михайло Сендак, начальник Львівського держуніверситету безпеки життєдіяльності Михайло Козяр. Від неділі волонтери почали розклеювати наліпки із закликами бойкоту на підприємствах, які належать “регіоналам”. Виготовлено 10 тисяч таких наклейок.

Такі наліпки розклеюють на магазинах бізнесменів-«регіоналів».

Схожі новини