Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

З’їв ковбаси – і в лікарню...

Потужностям підпільного ковбасного цеху могли позаздрити й легальні підприємства

У Підволочиському районі Тернопільської області співробітники ветеринарної міліції викрили підпільний цех з виготовлення м’ясних виробів, який започаткував місцевий підприємець. Щоб не “світитися” зі своєю “лівою” продукцією в рідних краях, підприємець продавав небезпечні м’ясні вироби в сусідніх Хмельницькій і Рівенській областях.

Четверо РОБІТНИКІВ підпільного виробництва працювали неофіційно, без укладання трудових угод. Зрозуміло, ці люди не мали санітарних книжок та “зеленого” поняття про вимоги ветеринарно-санітарного законодавства.

Під час “відвідин” підпільного цеху, повідомили в секторі зв’язків з громадськістю УМВС в Тернопільській області, міліціонери вилучили 500 кілограмів продукції — ковбаси, печінкові паштети, копчені кури, хлібці. Цю небезпечну продукцію та сировину утилізували на Тернопільському заводі з виробництва м’ясо-кісткового борошна. Зразки вилученої продукції скерували на експертизу, яка має встановити, наскільки “ліва” ковбаса була небезпечною для здоров’я споживачів.

Схожі новини