Передплата 2024 «Добре здоров’я»

В українській міліції з’явився підрозділ бодігардів-жінок

Керівництво управління Державної служби охорони (ДСО) при ГУ МВСУ міста Києва представило громадськості та мас-медіа нещодавно створений підрозділ жінок-бодігардів, які увійшли в склад спецзагону ДСО “Титан”.

Красуні в цивільному вправними прийомами кидали на сніг здорованів-чоловіків, влучно стріляли в мішені, демонстрували майстерність в управлінні автомобілем.

Жінки-охоронці, пояснило необхідність створення цього підрозділу керівництво “Титану”, охоронятимуть, перш за все, VIP-персон — жінок. Адже якусь бізнес-леді особистий охоронець-чоловік не може, скажімо, провести в туалетну кімнату. Чоловіча присутність і в інших випадках іноді дратує VIP-персон.

Залучатимуть “титанівок” і до охорони чоловіків. Адже коли біля VIP-персони перебуває симпатична жінка, зауважують фахівці, цю молодицю приймають за дружину чи особистого секретаря. Отож злочинець, готуючись до нападу, не очікуватиме опору від жінки. Кращого від жінки охоронця не можна знайти й для дітей. Охоронців малят потенційні нападники прийматимуть за няньок, які не здатні на спротив.

Дівчата-бодігарди з “Титану”, зазначили у відділі зв’язків з громадськістю МВС, пройшли підготовку за курсом “Захист фізичних осіб”. Жінки-охоронці досконало володіють прийомами рукопашного бою, вогневою підготовкою, керуванням автомобілем в екстремальних умовах.

Схожі новини