Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Нардеп Михайло Цимбалюк привітав українців із «днем міліції»

  • 20.12.2023, 15:15
  • 517

Народний депутат від «Батьківщини» і генерал-лейтенант МВС у відставці Михайло Цимбалюк 20 грудня привітав своїх колег з Днем міліції

Фото: Михайло Цимбалюк
Фото: Михайло Цимбалюк

Відповідний пост Михайло Цимбалюк оприлюднив у Facebook.

Варто зазначити, що День міліції ліквідували під час реформи поліції у 2018 році.

«Для понад 200 тисяч осіб 20 грудня залишиться Днем міліції України. А тому, шановні ветерани, пенсіонери органів внутрішніх справ, щиросердечно вітаю вас з професійним святом. Пишаюся тим, що разом з вами також служив у лавах МВС на благо рідної України», — йдеться в дописі Михайла Цимбалюка.

На думку Цимбалюка, для 200 тисяч осіб цей день досі є святковим. До допису Михайло Цимбалюк прикріпив чотири фотографії, зроблені у часи служби в МВС.

59-річний Михайло Цимбалюк розпочав службу в органах МВС у 1988 році. Він працював на різних міліцейських посадах у Тернопільській та Рівненській областях. У 2005−2007 роках був керівником департаменту кримінальної міліції у справах неповнолітніх МВС України, а з січня по грудень 2007 року був начальником ГУ МВС у Львівській області, після чого його перевели на службу в Полтавську область. У 2010 році він знову обіймав посаду начальника ГУ МВС Львівщини.

Роботу в міліції Михайло Цимбалюк поєднував із держслужбою. Зокрема в 2005 році тодішній президент Леонід Кучма призначив його головою Тернопільської ОДА, в червні 2010 року президент-утікач Віктор Янукович призначив його на цю посаду вдруге. Наприкінці 2010 року він став головою Львівської ОДА, звідки звільнився через рік та став ректором Львівського державного університету внутрішніх справ.

У 2019 році він став народним депутатом від ВО «Батьківщина», зараз є першим заступником голови комітету з питань політики та захисту прав ветеранів. Також Михайло Цимбалюк залишається членом політради та головою Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина».

Схожі новини