Передплата 2024 «Добрий господар»

Королевська не може жити без депутатства

Цікаво, чи агітуватиме тепер за неї футболіст Андрій Шевченко?

Найбільше розчарування минулої парламентської кампанії — лідер партії «Україна — Вперед!» Наталія Королевська, яка зазнала фіаско на недавніх виборах, зробить ще одну спробу потрапити у парламент. У неї є нова мрія — балотуватися у мажоритарному окрузі №132 (Первомайськ Миколаївської області), де за рішенням ЦВК мають відбутися перевибори.

Згідно із протоколами дільничних виборчих комісій з мокрими печатками, у Первомайську упевнено переміг кандидат від «Батьківщини» Аркадій Корнацький. Однак шляхом різних маніпуляцій у нього відібрали перемогу на користь провладного висуванця — екс-заступника голови Миколаївської ОДА Віталія Травянка. Обурені таким фабрикуванням, первомайці масово вийшли на вулиці. Щоб приховати виборчий злочин, хтось пошкодив уже запаковані (які перебували під охороною) бюлетені, а окружна виборча комісія вирішила, що результати голосування встановити неможливо…

Отож приблизно у березні первомайців чекає нова виборча кампанія. Скориставшись слушною нагодою, у цей регіон нагострила лижі Королевська. Людей цікавить кілька питань: де цей політик візьме гроші на нову кампанію (кажуть, після Партії регіонів «Україна — Вперед!» потратила найбільше коштів)? Чи знову на кожному стовпі висітимуть білборди з портретом «нового лідера»? Інше питання: чи приїде на Миколаївщину агітувати за свого шефа футболіст Андрій Шевченко?

Спробу №2 робитиме ще один народний депутат шостого скликання — Олександр Третьяков. Він має намір балотуватися у скандальному Обухові, в окрузі №94, де завойований мандат забрали у висуванця «Батьківщини» Віктора Романюка (він боровся із Тетяною Засухою).

Не виключено, що й у трьох інших «проблемних» округах, де так і не назвали імен нових нардепів, у боротьбу за омріяну перепустку у Верховну Раду включаться ще деякі політики-невдахи.

Схожі новини