Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Київ вразив Дженніфер Лопес

Одна з найуспішніших поп-співачок світу та найвище оплачуваних актрис Голлівуду Дженніфер Лопес підкорила столицю України грандіозним шоу. Зірка вперше побувала у Києві. Її виступ у Палаці спорту відбувся у рамках світового турне Dance Again World Tour, яке об’єднало кращі хіти за дванадцять років надуспішної кар’єри латиноамериканської виконавиці.

Уже МІСЯЦЬ Джей Ло гастролює країнами Східної Європи. До Києва всесвітньо відома зірка прилетіла з Москви, де напередодні презентувала свою шоу-програму. У київському аеропорту “Жуляни”, куди Лопес прилетіла на приватному літаку, її п’ять годин чекали журналісти та шанувальники. Проте літак співачки зупинився біля самісінького трапа, де на зіркову гостю уже чекав елітний «Мерседес».

До столиці України 43-річна Дженніфер Лопес прилетіла разом зі своїм 25-річним коханцем — танцівником Каспером Смартом, 4-річними двійнятами Еммі та Максом (від співака Марка Ентоні, з яким Джей розлучилась минулого року) і мамою Гваделупою. Окрім того, зірка привезла до Києва свою професійну команду, яка налічує 80 осіб.

Зупинилось зіркове сімейство Лопес у готелі «Прем’єр Палац» у президентських апартаментах, ніч у яких коштує від 3200 євро. У цьому номері свого часу зупинялися Елтон Джон та Філіпп Кіркоров.

Після концерту латиноамериканська красуня побувала на вечері в українському національному стилі. Джей Ло мала можливість скуштувати справжній український борщ та сало.

Судячи з доброго настрою Лопес, їй сподобались українська столиця і тутешня публіка. Хоча задовольнити забаганки скандальної Дженніфер непросто. Проте у Києві зірка постійно усміхалась і пообіцяла, що її приїзд та шоу українська публіка запам’ятає на все життя.

Схожі новини