Передплата 2024 «Добрий господар»

Підготовчі плани оновлених «Карпат»

Львівські футбольні «Карпати» готуються до старту в новому сезоні, який «зелено-білі» проведуть у Першій лізі

Під час міжсезоння у команді перебувають чимало потенційних новачків, які взяли участь у першому контрольному матчі з клубом «Васт» (Миколаїв).

Команду з обласного Миколаєва, яка планує заявитися у Другу лігу, тренує відомий у минулому гравець «Олександрії» та «Чорноморця» Артем Чорній. «Карпати» на стадіоні «Україна» володіли перевагою впродовж усього матчу і перемогли з рахунком 2:0 - після влучних ударів Валерія Болденкова та 17-річного Вадима Сидуна, вихованця клубу «ВІК-Волинь» (Володимир).

Із «Карпатами» тренуються також кілька 17-річних випускників клубної Академії, яким дав шлях у великий футбол тренер Володимир Вільчинський. Поза тим, до тренувального процесу залучені чимало потенційних новачків «зелено-білих». Із шістьма футболістами триває процес укладання контрактів. Хто вони, “свіжі” карпатівці?

23-річні півзахисники, брати-близнюки Іван та Микола Когути, виступали за «Агробізнес» (Волочиськ). У Першій лізі Іван провів 75 матчів (6 голів), а Микола – 59 (4 голи). 20-річний захисник Олег Лень - вихованець «Рави» (Рава-Руська), який згодом виступав за «Карпати» в ДЮФЛУ. Минулого сезону на правах оренди у львівському «Русі» провів у Першій лізі за «Прикарпаття» 18 матчів. 25-річний півзахисник Юрій Репета виступав у Прем’єр-лізі Львівської області за «Фенікс-Стефано» (Підмонастир). 28-річний захисник Ігор Дуць у складі «Руху» провів в УПЛ 8 матчів, а в Першій лізі у складі різних клубів – 111 (3 голи). Останнім клубом Дуця був казахстанський «Окжетпес». Воротар Дмитро Фастов, якому незабаром виповниться 25 років, є вихованцем школи київського «Динамо». У Першій лізі провів 7 матчів, а минулого сезону грав за «ЛНЗ» (Черкаси).

Під час міжсезоння заплановано ще 5 контрольних матчів “Карпат”, у тому числі з трьома представниками УПЛ. 21 липня у Львові “Карпати” зіграють з «Вересом», 28 липня у Львові - з аматорським «Миколаєвом», 6 серпня у гостях — із «Минаєм», 9 серпня у Львові — зі «Львовом, 12 серпня у Моршині — з «Прикарпаттям», 17 серпня у Львові з аматорською «Юністю» (Верхня Білка).

Орієнтовний старт змагань у Першій лізі - кінець серпня або початок вересня.

Схожі новини