Передплата 2024 ВЗ

Команда львів’янина Яремчука претендує на три трофеї в сезоні

Найвідоміший уродженець Львова серед діючих футболістів – Роман Яремчук, продовжує гонитву за трофеями у складі своєї нинішньої команди, португальської «Бенфіки»

Сезон для 26-річного нападника, який народився у Львові, видається дуже непростим, але при цьому цікавим, адже Яремчук вперше грає за такий видатний європейський клуб, як «Бенфіка», і виглядає досить непогано у більшості матчів, в яких тренер довіряє українцю місце на полі.

Є у лісабонських «Орлів», як називають «Бенфіку» їх фанати, шанси і на трофеї у поточній кампанії. Причому одразу на три кубки за сезон. Але в кожному з турнірів, в якому ще залишається серед претендентів на титул команда Яремчука, на неї чекають важкі випробування. І в цьому переконані експерти відомої беттинг-компанії Favbet, де можна переглянути котирування на успіхи «Бенфіки» у заключній частині сезону. Якщо встановити додаток для БК Favbet на телефон або інший зручний гаджет, то можна з легкістю відшукати в зручному меню всі необхідні коефіцієнти, які допоможуть визначити шанси «Бенфіки» на успіх в чемпіонаті країни, Лізі чемпіонів та Кубку ліги – саме в цих турнірах «Орли» все ще серед претендентів на головний приз.

Чемпіонат Португалії

Тут у команди Яремчука справи йдуть достатньо важко. І останні новини спорту, пов’язані з виступами «Бенфіки» в Прімейрі, свідчать про те, що завоювати чемпіонський титул, який вже два роки не належить «Орлам», команді українського нападника буде вкрай важко. Наразі «Бенфіка» посідає лише третє місце в таблиці чемпіонату, відстаючи від «Порту» та чинного чемпіона «Спортинга» на 7 очок. І, як вважають експерти беттинг-сфери, обійти цих двох міцних конкурентів «Орлам» буде надто складно. Вірогідність перемоги в битві за золото у «Бенфіки» лише 20%.

Ліга чемпіонів

В головному турнірі Старого світу «Бенфіка» вже досягла локального успіху, вийшовши з важкої групи, де грали також німецька «Баварія», іспанська «Барселона» та колишня команда Яремчука – київське «Динамо». Втім, апетит приходить під час їжі, то ж «Орли» наразі ставлять перед собою найвищі завдання, а перший суперник у плей-офф ЛЧ португальському гранду дістався не такий вже й грізний – голландський «Аякс».

На те, що команда львів’янина пройде цього опонента і зіграє в чвертьфіналі Ліги чемпіонів, беттинг-аналітики дають близько 30% шансів. А от на загальну перемогу в турнірі шансів наразі обмаль – усього лише 3%.

Кубок ліги

Турнір, у якому у «Бенфіки» найвищі шанси перемогти в цьому сезоні. «Орли» вже дісталися півфіналу цього змагання, де зіграють проти скромної «Боавішти», та ще і на нейтральному полі. В іншому півфіналі зійдуться «Спортинг» та «Санта-Клара», і очевидно, що саме сусіди «Бенфіки» по португальській столиці є найбільш ймовірним потенційним опонентом команди Яремчука у вирішальному матчі.

На думку беттинг-експертів, шанси «Бенфіки» завоювати цей трофей – більше ніж 57%. «Спортингу» в боротьбі за приз залишають лише 43% шансів.

Як грає Яремчук

Оцінивши перспективи «Бенфіки» у боротьбі одразу за три трофеї, варто сказати й про досягнення людини, через яку до португальського клубу прикута особлива увага українських любителів футболу цього сезону. Роман Яремчук зіграв у кампанії 2021/22 років 25 поєдинків у різноманітних турнірах, у яких забив 7 м’ячів і віддав 5 результативних передач на партнерів.

Можливо, такі показники комусь видаються скромними для гравця атакуючого амплуа, але не варто забувати й про те, що це лише перший сезон львів’янина у новій команді, а також про те, що у одній команді з Яремчуком ще багато гравців, націлених на атаку, то ж часто Роману доводиться грати на результат, виконуючи безліч іншої корисної роботи. І тренерський штаб цінує такі здібності свого нападника.

Схожі новини