Передплата 2024 ВЗ

"Барселона" виграла Лігу чемпіонів УЄФА

  • 07.06.2015, 11:33
  • 2 578

Футболісти іспанської "Барселони" стали переможцями Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2014-2015 років

У фіналі, який відбувся на "Олімпіаштадіоні" у Берліні (Німеччина), "Барселона" обіграла італійський "Ювентус" - 3:1, здобувши трофей вп'яте і вчетверте за останні десять років, повідомляє Укрінформ.

Каталонці швидко відкрили рахунок. На 4-й хвилині Неймар з лівого флангу видав точний пас на Андреса Інієсту у штрафну, капітан другим дотиком перевів на Івана Ракітича, який з близької відстані впевнено відправив м'яч у сітку.

На початку другого тайму "Ювентусу" вдалося відігратися. На 55-й хвилині Клаудіо Маркізіо п'ятою відпасував на Стефана Ліхтштайнера - той прострілив на Карлоса Тевеса, чий потужний удар парирував Марк-Андре тер Стеген, а от із добиванням Альваро Морати голкіпер нічого вдіяти не зміг.

Вдруге "Барселона" вийшла вперед на 68-й хвилині. Ліонель Мессі на швидкості протягнув м'яч від центральної лінії до штрафної і потужно пробив у кут - Джанлуїджі Буффон зумів відбити, але на добиванні першим виявився Луїс Суарес.

Крапку в матчі на останніх секундах поставив Неймар (90+7), завершивши контратаку за участю Жерара Піке і Педро Родрігеса.

Для "Барселони" це був перший фінал за останні чотири роки

Схожі новини