Передплата 2024 «Добрий господар»

Денисов таки йде з «Дніпра», а в Донецьк може прийти «партизан»

Генеральний директор «Дніпра» Андрій Стеценко повідомив, що з команди йде узбецький захисник Віталій Денисов, у якого 31 грудня завершується контракт з дніпропетровським клубом. А донецький «Металург» цікавиться захисником збірної Чорногорії Владіміром Волковим, який захищає кольори белградського «Партизана».

Віталій ДЕНИСОВ (на фото справа) дебютував у «Дніпрі» в 20-річному віці у березні 2007 року, коли клуб тренував Олег Протасов. Відтоді Денисов провів за «Дніпро» 135 матчів, забивши два голи, в тому числі у нинішньому сезоні — у ворота «Таврії». За словами Стеценка, «у Денисова є приваблива у фінансовому плані пропозиція від одного із закордонних клубів». Стеценко також прокоментував чутки про переїзд до «Дніпра» нападників Артема Мілевського і Романа Безуса: «Артем уже нецікавий київському «Динамо». Тож вони будуть робити все, щоб працевлаштувати його в іншу команду, але це необов’язково буде «Дніпро». Футболіст Безус не потрібний нашій команді. Ми обговорювали це з головним тренером». Хуанде Рамос, за словами гендиректора «Дніпра», «ставить питання про придбання одного гравця в оборонну лінію і одного атакувального гравця, — потрібний швидкий мобільний гравець у нападі, а не форвард таранного типу, як Селезньов або Калинич».

За інформацією сербських ЗМІ, 26-річний лівий захисник Владімір Волков має прибути в донецький «Металург» для проходження медогляду та підписання контракту з клубом. За неофіційною інформацією, сума трансферу — 500 тисяч євро. Крім «Металурга», на Волкова претендував німецький «Фрайбург». Однак цей клуб мав намір орендувати чорногорця, що не влаштувало керівництво белградського «Партизана».

Схожі новини