Передплата 2025 «Неймовірні історії життя»

Генштаб підтвердив ураження військового заводу в росії

  • 20.10.2024, 15:14
  • 235

Сили оборони України завдали вогневого ураження по аеродрому «Липецьк-2» в Липецькій області Російської Федерації та військовому заводу ім. Я.М. Свердлова в місті Дзержинськ Нижньогородської області рф

Фото: НТА
Фото: НТА

Про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомляє у Фейсбуці.

«Сьогодні вночі завдано вогневого ураження по інфраструктурі військового аеродрому „Липецьк-2“, що в Липецькій області рф. Зокрема, ціллю були склади боєкомплекту, місця зберігання паливно-мастильних матеріалів та авіаційної техніки. Відомо, що на аеродромі базуються літаки Су-34, Су-35 та МіГ-31 повітряно-космічних сил ворога», — ідеться у повідомленні.

Також, Сили оборони України атакували федеральне казенне підприємство «Завод ім. Я.М. Свердлова» в місті Дзержинськ Нижньогородської області рф.

«Тут виробляються хімічні речовини для артилерійських боєприпасів та фугасних авіабомб. Також, за наявною інформацією на території заводу зберігалися керовані авіаційні бомби», — прокоментували у Генштабі.

В районах обох об'єктів фіксувалися численні вибухи, а також відмічалася активна робота ворожої ППО. Результати ураження уточнюються.