Передплата 2025 ВЗ

У застосунку «Резерв+» з’явилася функція пошуку вакансій у Силах оборони, — Міноборони

  • 18.10.2024, 18:15
  • 127

У застосунку Резерв+ тепер доступний сервіс рекрутингу, який дозволяє знайти оптимальну вакансію у війську серед тисяч різних варіантів. Джерело: censor.net/ua/n3515568

Фото Міноборони України
Фото Міноборони України

Про це повідомили у Міністерстві оборони України.

Відтак завдяки співпраці з Lobby X, сервіс пропонує найбільший перелік відкритих посад у Силах оборони — понад 4 000, і він щодня зростає.

Як зазначила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко, Резерв+ стає екосистемою сервісів для військовозобов'язаного, яка допомагає йому робити усе необхідне у кілька кліків: знайти собі бригаду, у яку можна потрапити напряму, й посаду, на якій можна ефективно застосовувати свої знання та вміння.

«Це перша версія сервісу, поступово ми поліпшуватимемо його. Тому будемо раді почути фідбек користувачів», — додала вона.

Так, Резерв+ допомагає користувачам обрати посади, що найкраще відповідають їхньому досвіду та вподобанням. Для пошуку вакансії необхідно скласти короткий тест, вказавши, наприклад, наявність військової освіти чи галузь, в якій людина знається найкраще.

Вказано, що на підставі цієї інформації та обраних навичок система індивідуально надасть варіанти, що підійдуть.

Ьакож застосунок містить детальний опис вакансій, включно з інформацією про бригади, їхнє командування, досягнення та згадки у ЗМІ. Інтуїтивний інтерфейс дозволяє швидко ухвалювати рішення: натиснути «плюс», щоб зберегти пропозицію для подальшого ознайомлення, або «мінус» для її відхилення.