Передплата 2025 «Неймовірні історії життя»

Гороскоп з 14 по 20 жовтня 2024 року

  • 14.10.2024, 07:00
  • 1 431

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Зірки не радять розпочи­нати нові справи і буду­вати далекосяжні плани. Краще займіться вирішенням поточних питань. Радісним буде період з 17 по 19 жовтня. На вас чекають приємні новини і зустрічі з людь­ми, яких ви давно не бачили.

ТЕЛЕЦЬ

Сприятливий тиждень для того, щоб почати отриму­вати знання. Курси підвищення кваліфікації або оволодіння новою професією — це те, що вам зараз потрібно. З оточенням намагайте­ся не сперечатися. Стояти на сво­єму можна тільки тоді, коли будете точно впевнені у собі.

БЛИЗНЮКИ

Не беріть на себе відпові­дальності цього тижня. Це може погано для вас обернутися і закінчитися фінансовими пробле­мами. Зараз краще бути виконав­цем, нехай інші керують. Будьте по­блажливішими до людей, що стоять на нижчому щаблі, ніж ви. Незаба­ром вони вам знадобляться!

РАК

Не турбуйтеся, якщо щось у найближчі два тижні буде йти не так. Зірки зараз не на вашо­му боці. Займіться повсякденни­ми справами, які не передбачають великої відповідальності. У вихідні вирушайте в гори, до лісу або хоча б до парку — там і відпочинете.

ЛЕВ

Справ у вас буде бага­то, але постарайтеся не розпорошуватися. Складіть спи­сок найважливіших питань. У сто­сунках з другою половинкою мож­ливий розлад. Тримайте нерви та емоції у кулаці.

ДІВА

Дратівливість, нервоз­ність, стрес переслідува­тимуть вас цілий тиждень. Спра­ва у проблемах в сім'ї. Головне — не наробіть біди через поганий настрій, у якому перебуватимете майже цілий тиждень. Постарай­теся частіше бувати на самоті, вам це необхідно.

ТЕРЕЗИ

Цього тижня відчуватимете невелику слабкість. Виною цього втома від роботи і відсут­ність розваг. І якщо з першою про­блемою ви наразі нічого не зможе­те вдіяти, то з другою впораєтеся! Кличте в гості друзів, спілкуйтеся, більше гуляйте — і хандра відсту­пить.

СКОРПІОН

Саме час заглянути в га­манець і подумати, як по­ліпшити власний добробут. Роз­беріться з боржниками, а потім подумайте, на чому ще ви мо­жете заробити. Ідеї з’являться! Бажано цього тижня не подоро­жувати — поїздка виявиться не­вдалою.

СТРІЛЕЦЬ

Час зайнятися власним здоров’ям. Якщо не зробити цьо­го зараз, далі буде гірше. Будьте обережнішими з продуктами хар­чування. Налягайте на фрукти та овочі, а від жирної їжі відмовте­ся. Якомога більше пийте води! Сприятливий час для занять спор­том.

КОЗЕРІГ

Цього тижня мало не кож­на знайома людина проси­тиме про допомогу. Постарайтеся задовольнити всі прохання — вам потім усе повернеться. Ті, хто си­дить на дієті, нарешті побачать по­зитивні результати.

ВОДОЛІЙ

На роботі на вас очікують проблеми. Справжньою від­душиною буде рідний дім. Домочадці порадують хорошим настроєм, діти — послухом, поло­винка — романтичним побачен­ням. Ну, а якщо ви неодружені, вирушайте на пошуки коханої лю­дини. Цей тиждень сприятливий для цього.

РИБИ

Будь-які експерименти за­раз небажані. Зірки радять вам навести лад на роботі і вдома. Через хаос ви не можете зосередитися і через це припускатиме­теся багатьох помилок. Бажано знайти час на відпочинок. Ви вже його заслужили.