Передплата 2024 «Добрий господар»

Гороскоп з 7 по 13 жовтня 2024 рік

  • 07.10.2024, 07:00
  • 195

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Ваші доходи і матеріальна стабільність є результатом попередньої роботи. Не варто ви­гадувати нові способи отриман­ня грошей. Можливі спонтанні витрати, особливо на одяг. Контр­олюйте видатки, бо вони остан­нім часом перевищують ваші при­бутки.

ТЕЛЕЦЬ

Ваш добробут залежить від вашого професійного статусу, як фахівця або керівника. Організаторські здібності та ора­торський талант можуть прине­сти доходи, сприяти просуванню в кар'єрі. Можлива підтримка впли­вових осіб або старших родичів.

БЛИЗНЮКИ

Тиждень сприятливий для поглиблення професій­них знань, отримання додаткової освіти. Успіх можливий у приклад­них науках і заняттях, пов’язаних з далекими поїздками. Тиждень для поїздок з фінансових питань не ба­жаний, можуть виникнути пробле­ми з транспортом.

РАК

У фінансових справах до­ведеться більше сподіва­тися на інших, ніж на себе. Діяти треба обережно. Жодних спонтан­них рішень, особливо посеред тижня. Але якщо ваші рішення об­думані заздалегідь, ситуація може скластися на вашу користь.

ЛЕВ

Тиждень ділового співро­бітництва, не треба нама­гатися всіх перевершити і обійти. Це може нашкодити роботі і при­звести до конфліктів і навіть судо­вих спорів, де ви можете програти і зазнати матеріальних збитків.

ДІВА

Тиждень шаленої заванта­женості роботою або ак­тивного пошуку нових джерел до­ходу. Сприятливий тиждень, за винятком 12 жовтня. Якщо ваше рішення давно обдумане, то вам пощастить отримати прибутко­ве місце. Доведеться вирішувати питання, пов’язані з кредитами, страховками.

ТЕРЕЗИ

Матеріальна сфера може хвилювати у тому випадку, коли нестача коштів помітно ско­вує вашу свободу і занижує само­оцінку. Остерігайтеся конфліктів, що можуть призвести до великих матеріальних витрат.

СКОРПІОН

Неоднозначний тиждень у фінансовому плані. Вели­ких професійних успіхів і великої винагороди чекати не варто. І до­машні справи вас можуть хвилю­вати більше, ніж питання кар'єри. Але періодично з’являтимуться щасливі можливості, які обіцяють вигоду і вирішення матеріальних проблем.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільцям цього тижня слід уникати ризикованих фінансових рішень і надмірно дорогих поку­пок. Стрільці відчують приплив ко­мунікабельності: будуть вдаватися організаційні справи. Не виключе­ні цього тижня і поїздки, які обіця­ють бути успішними.

КОЗЕРІГ

Цього тижня можете отри­мати підтримку та заступ­ництво, що сприятиме вам у реалізації професійних цілей. Щоб отримати бажане, постарайтеся встановити довірчі стосунки з ке­рівництвом. Зараз легко зіпсувати стосунки і з керівництвом, і з роди­чами.

ВОДОЛІЙ

Водолії цього тижня можуть спрогнозувати результат багатьох ситуацій. Інформація, яку отримаєте від інших людей, може бути недостовірною. Остерігайте­ся дезінформації і надмірно сміли­вих проєктів.

РИБИ

Тиждень не сприятливий для бізнесу, можливі непе­редбачені фінансові витрати. Зате вдалий час для того, щоб побу­ти на самоті зі собою, зайнятися творчістю. Тиждень може прине­сти натхнення і можливість отри­мати вигоду з творчої діяльності. Жовтень сприятливий для профе­сійного росту.