Передплата 2024 ВЗ

На Львівщині затримали чоловік, якого підозрюють у вбивстві та нападі

  • 28.09.2024, 13:50
  • 139

На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, підозрюваного у вбивстві незнайомої жінки та замаху на вбивство чоловіка

Фото поліції
Фото поліції

27 вересня о 14.20 на проспекті Тараса Шевченка у Червонограді (Шептицькому) перехожий без причини напав на незнайомих жінку та чоловіка, які сиділи на лавці та завдав їм ударів ножем. Відтак від отриманих поранень жінка померла у лікарні, чоловік — госпіталізований та перебуває у реанімації.

Нападник з місця події втік.

Правоохоронці встановили особу загиблої та пораненого — ними виявилися мешканці Закарпаття. Жінці було 44 роки, чоловіку — 40.

Поліцейські оперативно встановили місце перебування зловмисника та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Особу затриманого встановлено — ним виявився 34-річний мешканець Червонограда, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема — за вбивство.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.15, п.1 п.7 п.13 ч.2 ст.115 (Закінчений замах на умисне вбивство двох осіб, вчинений з хуліганських мотивів та особою, яка раніше вчиняла умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному — довічне позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Схожі новини