Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Львівщині виявили та арештували ще одне майно, що належало держзрадникам Медведчуку та Козаку

  • 26.09.2024, 12:18
  • 411

На Львівщині виявили нове майно, яке належало родичам держзрадників Віктора Медведчука та Тараса Козака. Йдеться про необліковане майно, яке раніше приховували від фіскальних органів, підприємства «Бетонбуд»

Фото: Бетонбуд
Фото: Бетонбуд

Про це повідомила пресслужба Державного бюро розслідувань.

Зокрема ангар для сипучих матеріалів, обладнання для виробництва бетону, склад та офісне приміщення. Загальна ж його вартість становить близько 16 млн грн.

Правоохоронці вказують, що наразі майно арештували та передали в управління Національному агентству з виявлення активів.

Окрім того, у ДБР просять ділитися інформацією щодо прихованих активів Медведчука і Козака або ж даними про інші вчинені ними злочини.

Повідомляти на гарячу лінію ДБР за номером 0 800 350 356.

Нагадаємо, у червні цього року правоохоронці викрили обох братів колишніх нардепів на масштабних фінансових оборудках. За даними слідства, вони використовували підконтрольні підприємства для розкрадання коштів через несплату податків до держбюджету України.

Тоді Сергію Медведчуку та Богдану Козаку заочно повідомили про підозру в ухиленні від сплати податків (ч. 3 ст. 212 ККУ) на понад 75 млн грн. Потім за матеріалами СБУ та ДБР відбувся перший арешт майна підозрюваних на понад 200 млн грн. Тоді під арешт потрапило ТОВ «Керамбуд», вартістю понад 5 млн доларів, а також квартири, будинки та земельні ділянки.

Схожі новини